/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +1 -1
    Hahahahah elalem ayakkabı kutularında milyonları milyarları zütürüyor. Alın teriyle ekmek parası kazanmaya çalışanları zabıta gibiyor. Ne güzel ülke dıbınakoyayım valla çok güzel. Yemin ediyorum bunları düşündükçe sinirden kendimi gibesim geliyor. Bak benim arkadaşın başına ne geldi anlatayım amk.

    Arkadaş reyhanlıda oturuyor. Her zaman yaptığı gibi üç beş karton prestij, kaçak çay ve azdırıcı alıp türkiyede satmak için suriyeye gidiyor. Şimdi buna istediğiniz kadar kaçakçılık deyin ama değil. gümrükten geçiyor ve malları saklamıyor. Herşey legal. Gümrük bile adama izin vermiş. Bakın gümrük diyorum Türkiye cumhuriyetinde mükemmele yakın çalışan tek devlet birimi. Bide arkadaş suriyede savaşın içinden geçip bu malları alıyor canını tehlikeye atıyor.

    Neyse bu arkadaşın bir adet akp gençlik kolu üyesi huur çocuğu ile kız meselesi var. Bu huur çocuğu bir şekilde bizim arkadaşa kaçakçılıktan suç duyurusunda bulunuyor. Neyse bizim arkadaşı bi güzel gibeceklerdi. Şartlı salıyorlar bunu. Arkadaşta gümrüğe gidip kağıt alıyor ki zütü kurtulsun.

    Neyse ya özet şu: gibtiğimin ülkesinde adalet sadece güçlüye, iktidardakilere ve yakın duranlara çalışır. Namus, alın teri, onur gibi kavramlar zütünüzle ile gülünecek şeylerdir.
    ···
   tümünü göster