/i/Tespit

  1. 1.
    +37 -4
    barça'nın tanınmaya ihtiyacı var tabii. müslüman kesimden gelecek desteğe hele her şeyden çok ihtiyacı var. manchester da mesela kagawa olmasaydı asya'da hiç tanınmazdı.
    ···
    1. 1.
      +15 -29
      nuri ile hamit gitmese sen bugün real madrid'i tanıyor muydun ? nuri ile hamit reklamı hep bunlar işte
      ···
      1. 1.
        +43 -2
        doğru diyosun kardeşim. ben madrid'i ilk defa hamit sayesinde duydum.
        ···
      2. 2.
        +6 -2
        nuri ve hamitte de müslümanları kafalama isteği vardı ama nuri ve hamit yapı itibri ile arda gibi yumçik ağızlı ve rahat olmadığından özellikle basına karşı o iş tutmadı.
        ···
      3. 3.
        0
        sukulamak icin giris yaptm
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1 -2
      Lan mal herif adam tanınmak mi demiş izleyici sayısını arttırmak icin demis yani barca maçlarını daha fazla insan izlesin takip etsin diye demis okuduğunuzu anlamiyonuz daha amk
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        aynen haklısın cenabettin. barça maçlarını arda'dan önce izlemezdik, nasıl top oynar bilmezdik.
        ···
      2. 2.
        +2
        Ya bunu anlamak cok mu zor ya arda barcada yokken barca maclarini atıyorum turkiyede bin kişi izliyoduysa simdi on bin kişi izliyo neden çünkü arda yi merak ediyo herkes nasıl oynuyo ne yapiyo bi de tabi milli duygular giriyo işin içine bütün bunlara binaen türkiyede barca maclarinin izlenme sayısı arda dan sonra oldukça artti zor değil anlayin sunu amk
        ···
      3. 3.
        -2
        türkiye'de barça'yı bin kişi yerine on bin kişinin izlemesi barça için müthiş bir gelişme panpa. barça için gerçekten önemli bir hadise bu, katılıyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      oğlum o zaman ibrahimovic'i neden şutladılar la takımdan. sırf onun için barça antremanını bile izlerdim ben. ah şu barça, hiç bilmiyor işi.
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        messi ve marabaları olan iniesta xavi puyol vs tayfası bu herif takımdan çok kendini düşünüyor diye şikayet ede ede göndertti.

        messsi bini o kadar egoist ki en uçta serbest oynayan kendisi olsun istedi ibra varken ona sağda solda yada 10 numara bölgesinde yer açacaklardı mecburen.

        ronaldinhonun başını giben de messi.
        aynı ibraya yapılanların aynısı ronaldinho ya yapıldı.
        ···
      2. 2.
        +1
        öyle olsa neden ibra dünyanın en iyisi messi diyor amk ? tarihin en iyi 11'ini yapıyor, ileriye messi'yi koyuyor. guardiola yüzünden gönderildim diyor. ibra'dan bile iyi biliyorsun anlaşılan dıbına koyim he.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster