/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +301 -11
    beni bilen bilir bilmeyen bilmez 30 yaşında evli barklı hatta çocuklu bir panpanızım .. Hayatta öğrendiğim 3 önemli şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum..

    1- Anne babanızın sözünü kulak ardı etmeyin ...

    2009 yazı..ilk işime girdim.. tabi toyluk herkesi kendimiz gibi dürüst sanıyoruz..iş yeri sahibiyle çok samimi olduk o dönem 2500 maaşım vardı.. ilk ay paramı verdi 2. ay yarısını verdi borcum harcım var diye ben de insanlık hali diye ses etmiyorum.. Annem ta o zamandan başladı öyle şey mi olurmuş versin paranı diye ..O it yüzünden anneme demediğim kalmadı siz hiç mi insanlıktan anlamazsınız adam sıkışmış vs.vs... SOnuç olarak öyle öyle bu abi dediğim yavşak paramı hep geciktirdi en son 9 ay çalıştım 7 bin alacağım vardı.. 3 sene sonra belki 50 kez aramışımdır 4 bin para alabildim gerisi çöp..

    2- Asla ama asla aşık olmayın hadi oldunuz bunu o kıza belli etmeyin.. Sizi mutlu edecek ilişkiler sevdiğiniz değil sevildiğinizdir..

    eşimi saymazsak 6 kız arkadaşım oldu..2'si flört sayılır tam sevgili olamadık çünkü 2'sine de aşıktım.. Başlarda onlar yanaştı aşık olduğumu anlayınca anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler.. süründüm resmen..ama aşık olamadığım diğer 4 kız arkadaşıma gelirsek onlarla süper vakit geçirdim çok eğlendik ama asla binlik yapmadım gururlarıyla oynamadım.. en azından arkamdan sövmezler tatlı bir anı olarak kalır.. Hoşlanın ama aşık olmayın beyler..

    3- Kendizi rahat hissedeceğiniz kişilerle takılın rahatsız olacağınız ortamlara girmeyin..

    üniversitede bir popüler grup vardı.. sık sık takılırdık..ama bana göre insanlar değillerdi kendimi rahat hissetmezdim yanlarında devamlı kasılıyormuşum gibi gelirdi.. SOnra bir şekilde ayrıldım bunlardan yeni bir arkdaş grubu buldum o kadar rahattım ki yanlarında ne bir amlı için seni kepaze etmeye çalışan ne verdiği sözleri tutmayan ne birinin görünce seni satan hiçbir yoktu içlerinde resmen kendimi bulmuştum.. Zaten düğünüm oldu okuldan hemen sonra o popüler gruptan 1 kişi bile gelmedi ama diğer ekiptekilerin hepsi geldi..Ne yapın ne edin size denk olan sizin karakterinize uyan kişilerle dostluk yapın..

    Edit 1: bu kadar güzel tepkiler alacağını düşünmemiştim sağolun beyler.. Yarına mesajları cevaplarim (malum coluk cocuk aksamlari)ve gerekli editleri yapacağım sizleri gibmamak için çok uzatmamistim..

    edit 2: genel olarak sorulan şeyler var onlaraı cevaplayayım..
    26 yaşında evlendim.. meslek olayına çok girmeyelim ama ülke standartlarında iyi bir işim var...
    2. kısımda biraz keskin konuşmuşum şimdi fark ettim. kastettiğim hiç sevdediğiniz kişiyle beraber olmak değildi.. eşimi çok severek evlendim ama aşk derseniz o bambaşka birşey.. bana göre aşk olması için karşı tarafın sizi süründürmesi lazım işlerin genelde ters gitmesi lazım.. işler yolunda gidince aşk olmuyor beyler.. hadi zamanla ters giden şeyler düzeldi sevgili oldunuz diyelim aşk dediğin şey zaten belli süre sonra biter bitmez diyen adam ya birşey yaşamamıştır ya da ılımaya başlamıştır..ama korkmayın zamanla aşkın yerini alacak olan bağlılık ve sadakat da çok güzel şeyler ilişkiyi sürdürmeye yeter..

    Yazdığım şeyleri kimi %100 onaylamış kimi karşı çıkmış..Ben sadece yaşayın görün diyorum ne desem boş..ama bu kardeşinizin dedikleri de aklınızın bir kenarında bulunsun ne olur ne olmaz diye..

    edit 3 : bazı arkadaşlar çok ısrar ediyor konuyu devam ettirmem konusunda.. ama konunun tılsımını bozmak ve primci damgası yemek istemiyorum. bi süre sonra benzer bir konu daha açmayı düşünüyorum yine dertleşiriz fikir alışverişi yaparız sizlerin yazdıkları da bana farklı bakış açıları kazandırıyor..
    ···
   tümünü göster