/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    yanlış yapmışız be olum. Gerçekten yanlış yapmışız. Olum biz hayatımıza taktan bi kız girdi diye niye bu kadar önemsedik onu ? Neden en önemlisi oldu hayatımızın ? Her şey bitince biz niye bu kadar dert yandık da onlar yanmadı olum söyleyin lan ?
    Sevdik diye mi amk ? Benim gibi olan panpalarımın durumlarını anlatayım.
    iyi kötü bir kızla tanıştınız hoşlandınız ve sevgili oldunuz. Sizin için çok önemliydi çünkü gerçekten sahiplenme duygusuna girdiniz. Hayatınızda ilk defa karşı cinsten bir kızı sevdiğinizi hissettiniz. Ona bağlandınız. Ona aşık oldunuz. Yeri geldi ona hediye almak için dolmuşa binmediniz. Yeri geldi onu kuzeninden kıskandınız. Yeri geldi onun için dayak yediniz. Yeri geldi onu beklerken zütünüze kadar dondunuz. Ve en önemlisi onun da sizin için böyle düşündüğünü sandınız. Yanıldınız...
    Olum sanki hayatta başka kız kalmamış gibi tek bir kıza bağlanmak çok kötü lan. ilk defa olduğu için o kadar önemsiyorsunuz ki anlatamam. Gerçekten onunla konuşurken o kadar iyi hissediyorsunuz anlatamam.
    Ama kızlar öyle mi ? Olum çok kötüler lan. Hepsi rol yapmada oskar alır o derece. Sizi ayakta uyuturlar. Sizin için her şeyden önemli olan o kız var ya, hani kalbinizin ortasına koyduğunuz o kız, hani her şeyi yapacağınız o kız. Siz öyle düşünürken sizi ayakta uyutur lan. Bu kızlar böyle. Size ayak üstü 40 tane yalan söyler haberiniz olmaz. Ama biz öylemiyiz lan ? Sevdikmi tam severiz. Biz safız olum. Her dediklerine kanarız. Ne yazık ki yanlış yapıyoruz beyler.
    Tecrübelerimden yola çıkarak beyler size şunu söyleyeyim,
    Uzun zaman yalnızsanız bir kızla sevgili olduğunuzda sakın ona o kadar değer vermeyin bak söylüyorum. Gidince çok yanıyorsunuz gerçekten. Günlerce sizin düşündüğünüze değmiyor be olum.
    Hayatınızı yaşamaya bakın.
    Elbet sizin de eşinizi bir gün karşınıza çıkarır Allah.
    Genç yaşlardaki heveslik kızları ömürlük sanıp onları odak noktanız yapmayın. Üzülürsünüz.
    Okuyanı seveyim iyi günler ...
    ···
   tümünü göster