/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7
    beterin beteri vardir videodaki kizda olabilirdin. Sukret giben kisi sensin ne diyim amk yapmiyaydin.
    ···
    1. 1.
      0
      aga ben onu gectim, evli barkli adamim. bu muallak facebooka verir. simdi cikardim facebookumdan. bana neden cikardin diyo. desem videoyu verirsin diye, essegin aklina karpuz kabugu dusurmus olucam.
      ···
    2. 2.
      +2
      Elin kizini giberken sen gizli gizli video cek onda sorun yok simdi videon istemedigin bir kisinin elinde Allahin sopasi yok iste. Yinede acidim amk evliyim barkliyim diyorsun karina yazik. Bunun bir yolu var ama uzun surer bu plan bunla tekrar eskisi gibi yakin olacaksin ilk anda sonra bunu icirip kardesim taa eskiden soyle yapmistik hatirliyomusun sende hala duruyosa acta bi izliyek diyecen. Izletirken elinden alip sileceksin. Simdi bunla yakinlasmadan buna sorarsan dedigin gibi essegin aklina karpuz kabugu dusurmus olacan. Ha tabi videoyu silmeden once ickininde verdigi rahatlamayla caktirmadan videoyu baska yerede kaydettimi kaydetmedimi diye agzini ara.
      ···
      1. 1.
        0
        tabi elin kizini gibicez amk kendi kizimizi mi gibicez. yirmili yaslardaydik ettik bi esseklik. taktik iyi de bodrumda yasiyi. ben cok cok bir iki hafta gidiyorum oralara. o surede tava getirebilirim belki.
        ···
   tümünü göster