/i/Devlet

  1. 1.
    +7 -2
    okumayın beyler anasını ingilize gibtiren bir kemalist oldum.
    ···
    1. 1.
      +2 -4
      şimdi de osmanlı padişahlarının batı ile olan yakın ilişkilerinden haberi olmayan, kendi tarihinden bihaber, sıradan bir çomar kardeşi okudunuz.
      ···
    2. 2.
      +1
      okumayın beyler dağdaki çobanla oyu bir olmayan zütü kalkık kemalist teyze oldum.
      ···
    3. 3.
      +1
      okumayın beyler aziz nesin bu ülkenin %60 salak dedi diye %40'ı akıllı dedi sayıp kendini o %40'tan sayan laik abiniz oldum..
      ···
    4. 4.
      -3
      şimdi de cehaletiyle gurur duyan güruhun toplaşıp birbirine arka çıkmasını izliyorsunuz. bunlar her yerdeler, ülke de bunların elinde zaten. nitekim ülke bunların elinde olduğunda nasıl bir yere dönüştüğünü de görüyorsunuz. hala daha yazdığımla alakalı adamakıllı tek bir cevap gelmemiş olması da bu yetersiz topluluğun durumunu özetliyor.
      ···
      1. 1.
        +2
        okumayın beyler kendi gibi düşünmeyen herkesi cehil sınıfına sokan marjinal bir ateist oldum.
        ···
      2. 2.
        0
        kendi gibi düşünmeyen değil, düşünemeyen ya da düşündüklerini aktarabilecek birikime sahip olamayanları cahil sınıfına sokuyorum.
        ···
      3. 3.
        0
        okumayın beyler iki yazı yazdı diye kendini bilgin sanan bir solcu oldum
        ···
      4. 4.
        0
        asgari birikime sahip olan ve bunu düzgün türkçeyle ifade etmeye çalışan sıradan birisini "kendisini bilgin sanan solcu" olarak görmek zaten ülkenin sorunu. o denli acınası durumda ki toplum, adam iki cümle gördüğünde afallıyor. bu arada nick altında "kapitalizmin savunucusu" yazan kişi solcu olabilir mi sence? bu güruhun kafasında böyle iki insan kalıbı vardır. bu kafayı oluşturan da rte'nin kendisi zaten. itaat et, sana söylenenden çıkma, köpek ol.
        ···
      5. 5.
        0
        Abiley bu neyin kafası
        ···
      6. diğerleri 3
    5. diğerleri 2
   tümünü göster