/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    panpa kendin demişsin 800 bin kişiyi doyuruyor 300 bin kişiye maaş verecek. Sence hangisi ekonomik olarak bütçeyi zorlar. Bana kalırsa gibmişim bütçesini bu halimizlede fakirim o halimizlede fakirim.

    Otobüs terminallerinde en büyük asker bizim asker diye diye sırtlarda taşınan , havalarda hoplatılan gençler durun la nabıyonuz amk güle güle ölüme yolluyonuz gibikler demediği müddetçe.800 bin çömezle bu yola devam edecekler. Bizde insan hayatının bir değeri yok ki , bide üstüne maaşlı askerlik getiresin. Sırf eziyet olsun diye en basit işi en zor yoldan yaptırılan yerdir askerlik. Her yıl bütçeden en büyük paylardan askeriye alır derler , hala daha elindeki silah fii tarihten kalma.

    Ayrıca , o otobüs terminallerine çok takığım orada güle oynaya gönderilen askerlerin hepsinin ölüsü geri gelsinde millet gözünü açar umarım. Bu huur çocukları yüzünden otobüsümü kaçırmıştım. Böyle davarların çocukları ölsün ki nifus azalsın amk
    ···
    1. 1.
      +4
      sen ne anlatıyorsun amk.

      diyanet e 5 milyar tl bütçe ayrılıyor.
      örtülü ödenek denen devletin sağa sola yardım için kullandığı kumbarasına 20 miyar tl ayrılıyor.

      sen kalkmış yok onu doyurmak mı ona maaş vermek mi den bahsediyorsun.

      diğerlerinde haklısın ama.
      ···
    2. 2.
      0
      la amcuk 800 bin kişinin karnını doyuruyor para mara verdiği yok. 300 bin askeride aynı şartlarda doyurcak üstüne bide 3 bin lira maaş verecek. Aylık 900 milyon gider. Diyanete verilen para devletin gözünde gerekli görünüyor ama askere 900 milyon diyince aaauuuwww çok fazla , gereksiz nasıl olsa itin zütüne soksalarda millet gıkını çıkarmıyor gibe gibe gidiyor askere
      ···
    3. 3.
      0
      Diyanet gereksiz bir kurumdur amk herkes inancını kendi içinde yaşayabilir
      ···
    4. 4.
      0
      Diyanete aktarılan para olarak gösterilip daha değişik işlerde kullanılıyor o para. Yardım yaptık felan diyorsa diyanet bilinki işide felan gitmiştir bişeyler.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster