/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +59 -3
    Evet sevgili inci sözlük suserleri, hep ekşi sozlukte ki rezalet basliklari ile daşşak gecmisimdir, lakin şu durum da eksicilerin actigi rezalet basliklarina bugun hak verdim.
    Konuya gelirsek;
    14 ocakta online alisveris yaptigim bir firma ayni gün ürünü kargoya veriyor. Urun ertesi gun bana degil de yeniden, alisveris yaptigim firmaya iade ediliyor. Firmadan urunu neden geri iade ettigime dair araniyorum
    Ben ise urunu yollamadim, bir yanlislik olmustur urunu tekrar kargoya verin diyorum. Ama ayin 18 inde elime ulasmasi gereken urun ne hikmetse tekrar uretici firmaya geri gidiyor.
    Bugun yurtici kargoyu aradigimda urun teslim edilmis diyor. Niye bana gelmedi urun dedigimde bilgilerinin olmadigini belirtiyor telefonda ki hanimefendi.
    Tabi benim sigortalar atiyor ve bu sogukta o kadar yol yuruyup urunu uretici firmadan elden teslim aliyorum. Kargi parasi da cabasi. Bekledigim ve urunu kendim almaya gittigim yetmiyor gibi bedavadan benden kargo parasi aldilar.
    Yaaa iste boyle sayin yazarlar. Umarim bu basligi ust yerlere tasirsiniz da benim de sinirimin biraz gevsemesine sebebiyet verirsiniz
    ···
   tümünü göster