/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2 -3
    kendini akıllı sanan bir ateist daha. Bak sevgili arkadaşım. Sana doğruyolu bul putperest pekekent falan demiycem. Öncelikle müslümanım bunu bil sonra da adam akıllı konuşalım.
    Bir yaratıcının olup olmadığını kimse kanıtlayamaz. Ve kanıtlanmadığı için yaratıcı yoktur diyemeyiz. Ancak senin şahsi fikirlerin doğrultusunda islam yoktur diyebilirsin. Ve kimsenin seni yadırgamaya hakkı yoktur. Şu da var ki. insan dna sında gizli bir kod bulunur. O kod çözülür ve yaratıcının varlığına kesin emin olunsa bile bu yaratıcıyı islam ile ilişkilendirmek doğru olmaz.

    Yani sana diyeceğim sayın gerizekalı. islam ve tanrı kavrdıbını karıştırma. Arap mitolojisi diyorsun ve işin içine tanrısal kavramı karıştırıyorsun. Harbiden geri zekalımısın yoksa canın öyle davranmak mı istiyor.

    Yazdıklarımı anlamayacağına ve kendi kendine haklı çıkmaya çalışacağına bahse girerim
    ···
    1. 1.
      +2
      kuranı okudun mu
      ···
      1. 1.
        -1
        Okudum. Ama yazdıklarımı anlamadığın belli. Benim tavrım tanrı yoktur demene. islam yoktur demene değil. Basitçe anlatıyorum. Tanrının varlığını ya da yokluğunu kanıtlayamadığın için tanrı yoktur diyemezsin. Ancak islam yoktur diebilirsin bu senin özgür iradendir. Bu konuyu kendine ateist diyen bir çok insan kabul ediyor. Türkiyenin en ünlü ateistlerinden Efe Aydal' da bunu söylüyor
        ···
   tümünü göster