/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -2
    Usta sen sigir misin? Sehitlerimize tak sürtürtmem bak. O konuda hassasım. Adamlar çay içerken ölmüyor, çatışırken ya da haince saldırıda ölüyorlar. Ama artık karşılık geliyor karşılık. Görmüyor musun doğu illeri teker teker temizleniyor. Medya ve o koltuktakilerde sonuna kadar haklisin. Ama birseyler yapilarak sehit veriliyor elimiz kolumuz bagli olarak degil.
    ···
    1. 1.
      +12 -1
      Şehitlere laf ettiğim yok, hükümete laf ediyorum. Terör politikasına laf ediyorum. Bunca yıl göz göre göre pkknın silah depolamasına izin veriyorsun çözüm süreci diye, öcalanı göklere çıkarıyorsun, oylar düşünce mücadele etmeye başlıyorsun.
      Onu geçtim, ülkenin her yerinde pkk yandaşları cirit atıyor pkk propagandası yapıyor ve bunlar hakkında hiçbir işlem yapılmıyor. Doğuda terörle mücadele var ama terör mecliste, okullarda, batıdaki sokaklarda da var, bunlara bir şey yapılmıyor. Akpnin terörle mücadelesini göstermelik yaptığını düşünüyorum. şehitlerin fazla olmasını da terörle adamakıllı mücadele edilmemesine bağlıyorum.
      ···
    2. 2.
      +7
      Bu dediklerine sonuna kadar hak veriyorum. Ama ilk entry de cümleler hep açık nereye çekersen giderdi. Ağzına sağlık. Bizim başımîza 91-92 senelerindeki Osman Pamukoğlu gibi adamlar lazım

      Edit: Sigir lafini sinirle söyledim, affına sığınarak kusura bakma diyorum kardesim
      ···
    3. 3.
      +3
      Önemli değil panpa canın sağolsun.

      Uyarın üzerine ilk entryde düzeltme yaptım
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Moruk nedersen de hükümet sonuna kadar savaşıyor kanımcaa
      Bakın ben Ak Partiliyim tamam hırsız mırsız falan deyin o sizin bileceğiniz iş ama hükümet terôrden tâviz vermiyor haberiniz ola
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster