/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    beyler başlığı görüp gibtir git lan dediginizi duyar gibiyim her şeyi tane tane anlatıcam.

    biliyorum cok sasıracaksınız ama tamamen gercektir yasananlar.

    bundan tam 6 sene önce yine pc başında ferre izliyorum o zamanlar peçete falan hak getire direkt bi tane şişe var onun içine boşalıyorum amacım 1,5 litrelik şişeyi doldurmak sonra o ağzına kadar canlı sperm olan şişenin düzgün bir bicimde çöp konteynırına atmak dısında bir hayalim yok. belki bu spermler baska bir kıza ulasır gibi fantastik düsüncelerim var. oysa çöpe attıgım o şişe diger cöpler gibi imha oluyor. Artık çöplükteki kediler falan hamile kaldıysa bilemem. o şişe benim sorumluluğumdan cıkmıs sonucta. umrumda olmaz.

    neyse yine böyle bir gün, aylardan mayıs günlerden cumartesi dışarısı cıvıl cıvıl güneşli mis gibi hava var ama ben ne yapıyorum. acmısım ferre izliyorum amk. ferremi izledim bu sefer şişem kalmamıstı mecburen yeni aldıgım selpaktan bi mendil cektim. mendili actım ve icine zerk ettim tüm spermlerimi. tasarruflu adamımdır peceteyi atmaya kıyamadım ve o peçeteyi katlayıp selpak poşedinin içine geri koydum. o mendili geri koyduktan sonra selpak bildigin yeni alınmış gibi durdu.

    işte her şey burdan sonra başladı, 5 yasındaki kardesim beni sinirlendirdi ve ona selpağı fırlattım bir de ne olsun cam acıkmıs selpak dısarıya gitti amk. cama gittim baktım karsı kaldırıma düsmüs. dedim gibtir et 50 kurusluk bise zaten gidip almaya değmez. sonra bir daha bakınca alt katımda oturan lise-3 e giden kızın o selpak pakedini aldıgını gördüm. vay salak simdi acınca sümük zannedecek midesi bulanacak diyip gecistirdim.

    beyler bu alt komşu 15 gün sonra taşındı amk, bunlar tozkoparandan tee ümraniye tarafına tasındılar. vedalastık gönderdik falan. Aradan şöyle 8 ay falan gecti, annem telefonda konusurken duydum komsunun kız hamile kalmıs ve doğurmus. oysa 9 ay önce kızın ne sevgilisi ne baska biseyi vardı. cocuk, dıbına sürdügü o peceteden olmus. kız sarısın, cocuk simsiyah zebani gibi amk. ilk zamanlar babası kızı öldürmeye kalkmıs bu cocuk nerden diye. kız da korkmuş cocugu aldırmaya. yani anlayacagınız benim camdan attıgım o pecete kızı hamile bıraktı.

    aradan dedigim gibi 6 sene gecti kız hala ailesiyle yasıyo cocuk da yanında. su an 5,5 yasında bir oglum var. facebooktan bakıyorum keratanın resimlerine cok tatlı bin. siz siz olun boşaldıgınız peceteyi camdan dısarı atmayın.
    ···
   tümünü göster