/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +243 -36
    beyler birebir mesaj metnini yazıyorum;
    ""öncelikle bi erkek arkadaşın falan varsa devdıbını okuma bas engeli bana, beni gördüğün yerde görmemezlikten gel.bir de böyle bu yazdıklarım aramızda kalsın çok yakın bi arkadaşın falan vardır ya da kız watsap grubunuz falan hiç kimseye bahsetme.
    şimdi nerde çıktı bu haydaa diyebilirsin. ilkokulda sana karşı olan durumumu biliyorsun. liseye geçtim dedim ki ilkokul şeysidir gider 1 sene oldu 2 sene oldu gitmedi dedim tuhaf ama gider. sonra 3 oldu 4 oldu yine gitmedi.o kadar sene her şeyi içime attıysam demek içim şişti. neyse lise bitti 1 sene 2 sene yine gitmiyor bu durum. 20 yaşıma bu vaziyet yüzünden oturupta bi kızla muhabbet bile etmiyorum böyle ihanet ediyormuşum gibi geliyor. aslında biraz daha yazmıştım da romantiksi oluyor diye sildim oraları. ama ana fikri aldıysan sorun yok.
    okuduktan sonra da cevap atarsan makbule geçer. anlat yani bi şeyler bu kadar yazdım. yani nedir ne düşünüyosun bu konu hakkında""
    beyler 5 dk önce attım görmedi henüz heyecanla bekliyorum çok az giriyor whatsappa.ama açık açık diyemedim. dedim sonucu kendi bulsun

    edit: panpalar rez alın cevabı atınca ve devamında inşallah gelişir gelişen olayları anlatıcam
    edit 2: beyler devdıbını entry giriyorum. takip edenlere buraya @leri de koycam
    @60 @113 @151 @202 @229 @277 @279
    olay sonu edit:beyler bi yere yemek yemeye gittik akşam devamında
    ulan ben böyle işin dıbına koyyim. bunların insanlığına koyum. ulan bu kızlar ne kadar kendini beğenmiş düşüncesiz mahlukatlar olmuş. olum erkek arkadaşı geldi lan.bu nasıl bir gavatlıktır beyler. kendinin söylemesi etkili olmazmış o yüzden erkek arkadaşını çağırmış bana söylemek için.aq kaldıramadım lan bunu. telefonda konuştu geldi geldi gitmemiz lazım dedi.aq bu soğukta beni yürüttü.o huur evladının arabası ara sokaklar buzlu çıkmamış.bir de beni ayağına zütürdü. Huur evladı arabanın içinde bekliyordu dışarı çıktı. niye direk engeli basmayısun huur evladı hee niye. beni sabah ekmesi 15 dk telefonda konuşup bekletmesi hep o huur evladı yüzünden. gelmiş bana kardeşim seni anlıyorum diyor ama biz diyor. gibmez miyim lan ben onu. ikisini de dövmek geldi içimden ama aq kıza vuramadım lan vuramadım.ama o yanındaki huur evladını arabaya vura vura dövdüm. ulan o kız bağırdı haykırdı daha da vuramadım çocuğa. arkamı döndüm gittim. ulan bu kadar zor muydu aq engelleyip gibtir basmak.
    ···
   tümünü göster