/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -5
    evet evet.

    her dönem hırsıza, vatan hainine oy veren, 2 sene önce fetullah'ın arkasından hoccaaağ ne olur dön, nur yüzlü hoccaaağ diye ağlayanlar zehir gibi.

    daha 1 buçuk sene önce, çözüm süreci adı altında ;






    şunları diyenleri destekleyenler einstein amk.

    o gerizekalı dediğin kitle olmasa, bu ülkede ne doktor kalır, ne mühendis, ne öğretmen. birbirinizi gibip durursunuz 3-5 esnaf.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      güzel kardeşim kazanmak senin sığ bakış açından sayısal çoğunlukla alakalı bir durum. yalnız bizim için böyle değil.

      benim için kazanmak/kaybetmek sadece istediğim kişilerin devleti yönetmesinden ibaret değil. hiçbir zaman da olmayacak.

      üzülerek söylüyorum ki senin gibi kazandığını zanneden milyonlarca insan benim kazandığım ne maaşı, ne özgürlüğü, ne mental olgunluğu, ne edebiyat ve tarih bilgisini, ne de mutluluğu asla kazanamayacaklar.

      50 yıldır doktorlar, mühendisler bu ülkede senin kazandılar zannettiklerinden hep daha mutlu ve inan bana sizin iyiliğiniz için sizden daha çok hevesliler. siz hala salaksanız, hala oy sayımında fazla çıkınca kazandık zannediyorsanız yapacak birşey yok.

      biz kaybediyoruz kardeşim (: siz kazanın.

      edit - ayrıca hiçbir zaman üstteki gibi sorulan sorulara :
      - hayır kardeşim biz hrısızları desteklemiyoruz,
      - hayır kardeşim 2 sene önce ak dediğimiz ne varsa şimdi züt demiyoruz

      diyemeyeceksiniz. her gelen soruda siz cevap veremeyecek olmanın acısıyla bambaşka sorular soracaksınız karşı zannettiğiniz tarafa. benimse kardeşim üstteki gibi senin her soruna verilecek cevabım var.

      aslında üzülen de, kaybeden de ve bunların hepsinin farkında olan da sizsiniz.

      adam hala karşısındakini eleştiriyor demişsin (: kardeşim bak : dünyanın hiçbir yerinde iktidar yalakası salaklar yoktur. insanların doğru yönetim göstermesidir normal olan, göstermediğinde halk karşı çıkar bu kadar basit. ilerlemiş dünya sizin gibi asalak yandaşlardan arınmış durumda. halklar kimsenin zütünün kılı değil. izliyor ve sadece muhalefet etmesi gereken zamanda hooop kardeşim dur diyor.

      ben sadece her seçimde oy kullanıyorum. bunun dışında oy verdiğim adamlar bile yönetse ülkeyi kesinlikle muhalif olurum. her zaman muhalefetim kardeşim anlıyor musun? zaten koca ülkeyi yönetmesi için seçilmiş adamların doğruyu yapmalarını çılgınca alkışlamam. kimse beni işimi yapınca alkışlamıyor. postacı posta getirince postacının zütünün kılı mı oluyorsun?

      kime ne anlatıyoruz ki. he kardeşim he dünya lideri he.
      ···
      1. 1.
        +2
        bir üstteki giriş - gelişme - sonuç olarak devam eden anlatım bütünlüğüne bak. bir de kendi yazdığın gudubet, ne anlama geleceği asla anlaşılamaycak olan entry e.

        tabi kardeşim biz engelledik seni. yoksa sen bir newton'dun sen bir dali'ydin amk biz napıyor bu zehir ya, işimizden ekmeğimizden olacağız dedik.

        he ben çalışkan değilim. yaşıtlarım kahvede, lise çıkışlarında karı kız peşinde asi çocuk oynarken ben günde 10-12 saat çalışarak mühendis oldum. he ben çalışkan değilim amk. ben ülkeyi dibe çekimiyorum aklını, havsalasını gibtiğim. benim gemiciklerim var, hepsini yüzdürüyorum amk. doları ben artırıyorum %40 ama maaşına ben %7 zam yapıyorum. petrol fiyatları 4 te birine düşüyorum ama ben değiştirmiyorum fiyatları. maaşın üzerinden %40 verginin üstüne, bir de her gibine özel tüketim, yarak tüketim, katma değer diye diye kazandığının %70 ini ben alıyorum devlet değil.

        gibe sürülecek aklınız olsa, gelin oturun şöyle. giberim böyle yönetimi de devletini de kime çalışıyoruz lan biz amk deriz ama. yemin ederim azıcık namus, şeref, hysiyet yok. sırf tembellik, kulaktan dolma bilgiler, cahillik ve şikayet var amk.

        adam aynı cümlede 2 tane daha kullanıyor, herife kalsa biz kanserli, biz zararlıyız. kendisi ülkenin temel direği amk. büyük resmi görüyor bunlar ahahaksjdhflkjasdf
        ···
      2. 2.
        0
        silmiş züt kılı üstteki yanıt entry lerini her yazdığına ayarı alınca.
        ···
      3. 3.
        +1
        +1 wonderful lie galiba bu ülkede hala umut var. Aklı başında bir insanla karşılaştığım için sana selam olsun.
        ---
        He bu arada günde 13-14 saat çalışmak nedir amk. Taktir ettim...
        ···
      4. 4.
        0
        sana da selam olsun kardeşim.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster