/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    kardo bak açıklayayım sana, hiç sevgilim olmadı diyon ama eminim ki belli bi çıtan belli kriterlerin var. ki en barizi kanımca kızın güzel ve zeki olması. bu tip kızlar da efendi takılan adamlara pas vermiyolar ne yazıkki. efendilikten kastım sıkıcı, monoton bi hayatı olan anlatacak ilginç bi anısı olmayan, özellikle kızlar konusunda hayat tecrübesi olmayan adamlar. yoksa hepimiz efendi adamlarız orda sıkıntı yok.

    senin gibi adamları da ya çirkin ya da aptal kızlar tercih ediyor ne yazıkki. çünkü o aptal ve çirkin kızlar farkındalar yakışıklı ve bin erkeklerin kendilerine bakmayacağını. o yüzden bu tip kızlar çıtayı baya bi düşürüyorlar.

    evet güzel ve zeki kızlar heyecan, çirkin ve aptal kızlar ise sadece ilişki istiyorlar. ancak yaş gittikçe, mesela okul bitince şartlar değişiyor bu sefer. bin adam hep bin takıldığı ve takılacağı için evliliğe çok yanaşmıyor. toplumdaki ufak kadın azınlığını saymazsak da kadınların geneli evlilik istiyor. e bu sefer bu kızlarla evlenecek kim kalıyor? tabi ki efendi adamlar.

    özele gel sen entry'i okuduysan
    ···
   tümünü göster