/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 701.
    +20
    beyler hikayenin son partı. bugüne kadar desteğiniz için çok teşekkürler. bigun başka bir anımda buluşmak üzere hoşçakalın:))
    beyza da olduğu yerde çakılı kaldı hemen elini bıraktım buşranın, buşra tekrar tuttu bırakma sakın dedi tuttum bende. beyza geldi çok yakışmışsınız tebrik ederim dedi sağol dedi buşra. birden saçını başını yolmaya başladı buşranın. neye uğradığımı şaşırdım ikisini ayırmaya çalısıyodum beyza bağırıyodu huur sürtük senin yuzunden oldu herşey diye. buşra bırak beni diye bağırdı. ayırdım bunları güç bela. amacınız ne sizin ne alıp veremediğiniz var sizin dedim. ya bırak ikiniz birbirinize çok güzel yakışmışsınız dedi. tuttum kolundan beyzanın. senin yaptıkların bunun yanında bir hiç beni sen terk ettin unutma. senin yuzunden günlere küstüm yaşama sevincim kalmadı lan neyin tribi bu diye bağırdım. bana bağırma dedi kes sesini, senin bişe demene hakkın yok dedim tamam dedi çekti gitti. buşra girdi koluma ne var sizin aranızda dedim bişe yok valla ya saldırdı birden dedi. buşra sana ne oldugunu sordum bana cevap ver dedim. ya of tamam be anlatıyorum dedi. bu senden çok bahsetti bana, seni çok ozlediğini ama başkasına çok aşık olduğunu ortada kaldıgını soyledi. sende yeni yılda bu okula gelince nefret ettiginin farkına vardı. bende seni gorunce hoşuma gittin. begendim. beyzada senden nefret ettigini soyleyince arada engel kalmadıgını gordum dedi. devam et dedim. sonra seninle çıktı işte sevgili oldu kendisine bağladı intikam aldı senden buğra gormuyor musun? diye bağırdı. görüyorum. ben beyzayı asla affetmicem zaten dedim. seni benimle görünce çıldırdı tabi dedi. neyse bıraktım evine sarpı aradım. napıyon dedim aga babam eve geldi çok pişman olduğunu söyledi affetmesini istiyor annemin dedi. sen ne dedin dedim ben barışmalarını istemiyorum kardo bir daha yapmayacağı ne malum dedi haklısın aga dedim sen naptın dedi beyzayla karşılaştık bizi el ele gordu dedim hasgibtir dedi. valla la dısarı gel istersen konuşalım dedim tamam kardeşim geliyorum babamı gibtir edip dedi. neyse yarım saat sonra geldi, naptın dedim postaladım evden dedi. internet kafeye geçtik. faceye girdim. beyza o elemanla fotoğraf paylaşmıştı. hayatımın anlamı, tek erkeği, kalbimin sahibi. yazıyordu. "hayatımın tek erkeği" yazıyodu beyler. engeli bastım faceden. her yerden engelledim. hayatıma buşra sarp ve serkan abiyle devam ettim.
    sarp : kardeşimle hala görüşüyoruz, eski günleri yad edip gülüyoruz. adamın dibidir. herkese boyle dost nasip olur inşallah
    buşra : arada bir goruşuruz ama siz siz olun gibtiğiniz kızla goruşmeyin
    beyza : numarasını, adresini bilmiyorum görüşmüyoruz
    ertan : sonradan hatasını anlayıp gelip ozur diledi benim kitabımda uzatılan eli boş bırakmak yoktur. şuan konuşuyoruz aramız çok iyi dost gibiyiz
    serkan abi : adam gibi adam harikulade bir insan kendisi. arada gidip ocağı ziyaret ederim.
    hepinize teşekkürler beyler başka zaman gorusmek üzere hoşçakalın
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Vay anasını be güzel hikâyeydi kardeşim yarım bırakamadığın için teşekkürler inş mutlu olursun hakediyorsun bu kadar şeyin üstüne iyi geceler.
      ···
    2. 2.
      +1
      teşekkür ederim kardeşim benim, sizlerde mutlu olun iyi geceler:))
      ···
    3. 3.
      +1
      yolun açık olsun kardeşim güzel hikayeydi
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster