/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +9 -3
    Hergün elimden geldiğince güncelleyeceğim konuyu

    1-Geleneksel kızlar: Bu kızlar örf ve adetlerine düşkün ve hamarat olurlar. Pek fazla sevgilileri olmaz ve genelde 18-23 yaş arası evlenirler. Bu kız tipinin çoğunluğu üniversite okumaz, okuyanlarda genellikle kendi şehirlerinde anne-baba yanında okur.

    2-içine kapanık ve mutsuz kızlar: Bu kız tipi sosyal etkenlere bakmaksızın her kızda görülebilir. Başlıca belirtileri fazlaca çekingenlik, konuşmaktan kaçma ve sürekli dizi-film izlemektir. Bu kızlar kolay kolay hoşlandığını belli etmezler karşıya.

    3-Şimarık ve tiki kızlar: Genelde ekonomik durumu iyi ailelerden çıkar bu kızlar, tabi para fazla olunca haliyle baba şimartır anne şimartır kızda şimarır. Bu kızların alayı kezbandır, alayı. Başlıca özellikleri makyaj, tüylü bot ve hergün değişen giyim tarzlarıdır.

    4-Çakma sosyalist kızlar: Bu kızlar daha çok lisede görülür, geneli ideoloji bile bilmez ama her ne hikmetse partilere kaydolur eylemden eyleme koşarlar. Ellerinden kapital kitabı düşmez bunların ama sorsan manifesto okumamışlardır. Ha birde bu kızların gerçekten hakkını verenleri var onlara lafım yok.

    5-Kafa kızlar: Bu kızlarla yer içer her şeyi yaparsınız, kanka olursunuz. Kızlar kadar erkek arkadaşlarıda vardır bu kızların, ama bir şeye dikkat etmek gerekir. Bu kız tipi kendi içinde 2'ye ayrılır: kardeş gibi kafa kızlar ve az biraz yırtık kaşarlar(kaşarlara altta değineceğim).

    6-Kaşarlar: Bu kızların düzenli ciks ve sevgili hayatı vardır. Geneli kafa olur muhabbetleri iyi olur ama pek bi bilgi birikimleri yoktur. Kendisi verici olduğu için çevresinde de çok alıcı vardır o yüzden popoları tavan yapar 2 dk da satarlar arkadaşlarını bile. En belirgin özellikleri instagram profilleri ve abartılı olabilen dekolteleridir. içten içe kezbandır çoğu ama bunu belli etmezler tabii.

    7-idealist kızlar:Bu kızların hayatta belli idealleri vardır ve bunlara ulaşmak için çabalar dururlar. Lise sıralarında en önde otururlar ne çok içine kapanık olurlar ne de muhabbet yaparlar çok nötr bir tayfadır. Genelde ideallerine uluşır memur veya sağlıkçı olurlar. Ee tabi yıllarca onun için çalıştılar. Bu kız tipinden iyi aile kadını olur ama ilerde doğacak çocuğunada oldukça baskı yapacaktırlar.

    devamı gelecek
    ···
   tümünü göster