/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2 -3
    düşünüyorum onunla aynı evde çırılçıplak yaşadığımı. daima dikelen inmeyen bir yannanım olur. yemek yaparken zütünü aralayıp yannanıma tükürdükten sonra sadece baş kısmını zütüne soktuğumda ahh acıyo demesini beklediğimi. acıyo diyince gaza gelip yannanımı köklediğimi dapdar züt deliğinde yannanımın sıkışmasını..

    evde yatıyor diyelim film izliyor çırılçıplak tabi. o alev almış hafif tüylenmiş dıbına ağda bandı sürüyorum. korkuyor tabi " yaa ben şimdi almayacaktım off " diyor. ama kahkaha atıyorum sonra o da gülüyor. iyi al da dille sonra amcığımı ateşi geçsin diyor. ağda bandını bi çekiyorum o amcık kıpkırmızı bi hal oluyor. zaten kırmızı olan am kıpkırmızı oluyor nar gibi .

    saatlerce yalayıp acısının geçmesini sağlıyorum. kapı çalıyor umrumuzda bile değil çünkü bir yannan ve bir am beraber olunca ortalık seyran olur.

    amımı dilliyorsun ama yannanını köklemiyorsun diye game of thrones müziği eşliğinde beste yapıyor. beni cezbediyor.

    öpüşmeye başlıyorum bende , ayaktayız ikimiz de yannanımı sıvazlamaya başlyıor. yannanım temas halinde. boyum ondan uzun oldugu için yannanımı aşağı doğru bastırıp dıbının içine girmesini istiyor ama o kadar kolay değil. çünkü bu yannan bi kere dikeldi mi kolay kolay boyun bükmez.

    zütünden kavrayıp hafif yukarı kaldırıyorum. yannanımın başı am dudaklarına sürtüyor fakat içine sokmuyorum bir türlü delirsin diye. öpüşmeye devam ediyoruz ve yaklaşık 5 dakika sonra dayanamıyorum kökle diyor. ama öpüşmeye devam ediyorum . en sonunda boynuma dalıyor , yalamaya başlıyor . yannanımı tutup ağırlığını veriyor ve dapdar amcığı yannanıma kavuşuyor.

    eli yanan birinin buz gibi suya elini sokması gibi rahatladığını yüzünden görüyorum. saatlerce çişinizi tutarsınız sonra işersiniz ya o yüz ifadesi işte.

    ohh diyor yannanın tadını almış gözler havaya bakıyor kafa gitmiş bedenini bana ruhunu yannanıma emanet etmiş.

    saatlerce gibmenin ardından sandalye çekiyorum yere oturtuyorum.

    dimdik damarlı , yalanmaktan ve amcıkla temas etmekten ıp ıslak olmuş , büzüşmüş bir yannan bahşediyorum.

    yalayarak boşaltıyor ve döllerimi yutuyor
    ···
   tümünü göster