/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    panpa biçok ihtimal var. öncelikle sana kadınlar hakkında altın bir bilgi vereyim. asla söylediklere şeye inanma. davranışlarına, hareketlerine bakacaksın kadının. hatun bile histerik olarak söylediği şeyin doğru olduğunu düşünüp bunu savunabilir, şikayet edebilir ama bilinçaltında farklı sorunlar vardır. demek istediğimi anlamışsındır umarım. öyle karmaşık bir zihin ki kendisi bile kendisini anlayamaz. şimdi ihtimalleri sıralayacağım.

    1- bu bence en büyük olasılık. hatunu tatmin etmedin. o an tatmin olmuş gibi yada senin zevk aldığını düşünerek mutlu olmuş olabilir ama dediğim gibi hatunun beklentilerini karşılayamamış olabilirsin. erkek gibi değilde oğlan çocugu gibi sevişmiş olabilirsin. sert gibeceksin. aşkından gebersen de düşmanın varmış gibi gibeceksin yada sevişeceksin. yapamazsan sokaklar bunu yapacak berkecan kaynıyor. bunu yapamadıysan sıçtın şimdiden söylim.

    2- hatun seni çok seviyor olabilir. yada kimi insan vardır sevdiği de olsa seviştiğinde veya seviştikten sonra kendini kötü hissedebiliyor. bu bende de oluyor açıkçası. huuryu çılgınlar gibi giber fantazilerimi uygularım, aşık olduğum karıyı çıplak görünce bunalım yaparım, depresyona girerim. sanırım bilinçaltındaki sorun bu. gibtiğini sevemezsin yada sevdiğini gibemezsin gibi bişey.

    3- yaş kaç bilmiyorum ama her ikinizde ergen olabilirsiniz. ergenden kastım en azından 20 yaşından küçük.

    4- hatun seni kafasında bitirmiş aklında kalmasın diye bişeyler yaşamış olabilir. bu ihtimal de var. hatunlardan herşey beklenir.

    sözün özü panpa.. cinsellik erkeklerin düşkün olduğu bi mevzu gibi gözükse de kadınlar için ilişki başlatıp, bitirme sebebi olabilir. o en tatlı, en masum, en temiz kız arkadaşlarınızın bile zihninde ne tür gibişler kopuyor, ne tür fantaziler kopuyor varya. onu karşılayamadıktan sonra gözünde erkek bile değilsiniz işte. cinsellik asıl kadınlar için çok önemli. ona göre kendinizi geliştirin. kondüsyon sağlam olsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Evet dönemsel olarak ergenlik dönemindeyiz.
      ihtimallerine tek tek cevap vereceğim.
      1. ihtimal ile alakası yok, kız bunu yaptığı için utandı kendine yakıştıramadı ve ayrıldı.
      2. Evet birbirimizi fazlasıyla seviyorduk. Artık o seviyor mu bilmiyorum ama benim sevgim hala duruyor. Gerçi şundan eminim tesadüfen olsa da beni görse eli ayağına dolaşır.
      Kadınlar tarifi olmayan bir varlıktır. Ben bunu anladım. Zaten onun hiçbir zaman sözlerine bakarak laf yapmadım. Dün son kez konuştuk. Büte kaldığımı öğrenince direk ister istemez istersen yardımcı olabilirim dedi sonra muhabbeti uzatmadan sildi ve engelledi. Saydıklarından 2. madde ve gerisi yok. Evlenme hayali kurduğum bir insan neden terk eder ki?
      ···
      1. 1.
        0
        her aşık olduğunda evlilik hayalleri kurarsın. mutlaka kız da kurmuştur. ama bilmen gereken bişey var; kadınlar duygusal değil histerik canlılardır. nasıl açıcam bunu bilmiyorum ama şöyle izah edeyim, zor durumunuzda yada çok mutlu günlerinizde kadınlar histerik olarak size tutamayacağı sözler veriyor, çok aşıkmış, ömrünün sonuna kadar sizinle olacakmış gibi. ama aslında gerçekte olan o 'histerik' anlardan sadece biri. yani o an için bunu fazla içselleştirip o moda erkekten daha kolay geçebiliyor. demek istediğimi umarım anlamışsındır. artık seviyor mu bilmiyorum diyorsun ben sana cevap vereyim. seven insan ona atacağın bir sms'le dahi sana koşarak gelecek, sorunları önüne sermek yerine olumlu yönlerine odaklanıp sana sahip olduğu için şanslı hissedecek insandır. ayrılık yeni mi taze mi bilmiyorum ama 2 haftayı geçmiş bir süre ise unutmaya bak kızı.

        sadece genelliyorum bu arada. tecrübelerime dayanarak söylüyorum. yapman gereken sessizce beklemek.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben hayatımda onun kadar gerizekalı ve gururlu bir kız tanımadım. Sessizce bekleyeceğim. Ya gözümde çok büyük şekilde onu büyüttüm. Yada onun gibisi bana göre yok. Birbirimizi tamamlıyorduk yav biz.
        ···
   tümünü göster