/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    -1
    kardeşim kendi dininle çelişiyorsun şu an. ateiz dediğin bal gibi de tanrının varlığını reddedecek. sen şimdi ben reddetmiyorum da kabul de etmiyorum dersen ortalarda gitmiş olursun. ve bu da bir ikilemde olduğunu gösterir. olabilir de olmayabilir de durumuna sokar seni. bu da senin kesin bir inancın olmadığı ateizliğe bağlı olmadığını gösterir. böyle mal gibi dolaşırsın etrafta tanrı diyince mal mal bakarsın insanın suratına. şu yazıyla bile inkar ediyorsun Allahın varlığını kendince gurur meselesi yapıp kendine yediremeyip kendi savunduğunu yalanlıyorsun.

    bak açık konuşuyoruz değil mi ? ateizm tam bir deliliktir saçmalamaktır. herkesin kendine göre tanımladığı kendi vijdanına göre hareket ettiği bir dindir. vijdana tapmak kendine tapmaktır. vijdan zevki ve kişisel bir sebeptir. ve dünyada her kişinin kendine özgü bir vicdan zevki vardır. o halde kişiler kadar da din var demektir bu da kargaşa demektir.

    yol yakınken dönün bu sapık yoldan insan bir hiçtir. sizin inancınız da bile bu böyledir. hiç olacaz ölünce diyorsunuz. belki çoğunuz tekrar dünyaya başka bir ruhla gelecek gibi saçma sapan düşünceleriniz var. kimin neye inandığı belli değil.

    ayrıca sen neye dayanarak bu açıklamaları yapıyorsun tabiki de vicdanına göre. ateizim de ortak bir görüş yoktur olamaz kendi aranızda bile çelişirsiniz. tek ortak noktanız tüm dinleri inkar et ateiz ol. böyle basit aptal bir şeyden din olsa ne olur.
    ···
   tümünü göster