/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    basitçe açıklarsak her takta kendinizi savunmanızı ilk önce kendinizi düşünmenizi haksızda olsanız geri adım atmayıp sürekli karşı tarafın üstüne gitmenizi sağlayan ufak şeyleri gereksiz yere büyüttüren egoistlikle beraber gelen mekanizma.ben bu mekanizmanın dıbınakoyayim işte. Herşeyi şöyle bi genişçe düşününce öncelikle çok öfkeliyim herkese karşı.Bu konuda bişey söyliyim mesela bu mekanizmayla alakalı örnek veriyim bi kızla konuşurken kendisi her taku suratınıza söyler siz gerçeği doğruyu açıklamak amacıyla cevap verseniz veya refleks olarak küfretseniz sen bana bunu nasıl dersin ya?kimsin sen? sen kim oluyosun yeaa? yaptıran mekanizma işte. Bunla beraber o kızlarada sesleniyorum ey katıksız huur çocukları gib kimsiniz ne yaptınız bu dünyada yada neyiniz var ki biz sizle kelime seçerek konuşalım neden herşeyi bu kadar büyütüyosunuz söyleyin dıbınakoyim.

    Kin kusmak istiyorum amk kin. Niye kendinizi savunma gereği duyuyosunuz amk anlamıyorum onuda geçtim youtubeda falan görüyorum tüm yorumlar küfür yarıştıran liselilerle dolu. Yetişkinlerde var hatta. hayır gereksiz yere küfür yarışına girmek veya her kelimeye takılmak neden. Ulan zaten doğdunuzda boş bir sayfasınız sonradan size ideolojilerden tutun dünya düzenine kadar herşey pompalanıyor ve sizde birinin kuyruğuna bi gruba bi topluluğa katılıp ölümüne onu savunuyosunuz. Oysa karşı tarafta bunu yapıyor o da ölümüne kendi ideolojisini, ırkını,hareketlerini savunuyor. Ulan hepimiz uzayda savruluyoruz ve yaşamak koca bi saçmalık dıbınakoyim.Şimdi felsefe yapıp 2 adım ötede normal akıma kapılmak için yazmıyorum bunları. Harbiden böyle değil mi ulan.Bu kadar mı zor böyle yaşamak fıtratını gibtiğimin gavatları. Zihninizle önünüze tabular koymadan ütopyalar görmeden yaşamak bu kadar mı zor. Mesela tengri biz menen Türk dünyaya hükmedecek ahhg!! biz bir numarayız yapan çoluk çocuğu kişisel başarısı(ki kişisel başarılarda bi gibe yaramıyor) olmayıp bunların arkasına sığınan puştları gibesim geliyor ulan bunu her millet yapabilir neden sen hükmedesin ki hadi istatistiklerde düzgün bi sıralamada olsak yine yaparsın ama bu ego mastürbasyonu bu ütopya neden.Bu çaba neden. Yada futbol takımlarında neden tutuyosun neden o takım için kavga ediyosun neden kendine seni hayata bağlayacak bi amaç arıyosun ki anasını düzdüğüm o adam gol atıyor sen değil niye senin takımın şampiyon olsun bilimsel veriler mi bunlar. neden o takım 1 numara olsun ki amk. Olsada sana katkısı nedir yada o takımı neden tutuyosun amk mantıklı bi açıklaması var mı söyleyin bana bunu huur çocukları. Zaten ideolojileride takımlarıda çevresel etkenlerle seçiyosunuz. Irkınızı seçmiyosunuz bile.ama hepinize en mükkemmel ırk denk gelmiş oluyor nedense. Nazilerde böyle mesela beyninizi gibeyim amk. Hiçbir haraketinize anlam veremiyorum delirme noktasındayım amk niye böyle saçmalıyosunuz siz insanlar bu gibtiğimin dünyasında.

    edit;Bide adama bişey diyosunuz adam kendi içinde kabul ediyo ama illa altta kalmaması gerektiği ezilmemesi gerektiği ona empoze edildiği için kasım kasarak kendini savunmaya sana ateş püskürmeye çalışıyo.Her konuda kendini savunackssnn mutlaka tmmı oğlum benm saçmalıkları değil midir bunlar huur çocukları.Çocukken her gibte ödeşmek istemek kadar saçma değil bu dıbınakoyim hayır niye bu kadar kasıyosunuz ki amk.bu arada düşünmeden içimden gelenleri döküyorum onun dışında okuyan varsa üstünüze alınmayıp şuku vermeyin bi noktada mutlaka sizde mıhlandınız sizide gibeyim yani ben cevap istiyorum cevap verin bana dıbınakoyim. Bide şimdi biri gelir gereksiz yere noktalama işaretlerine yazı stilime takılır çok önemliymiş gibi.
    ···
   tümünü göster