/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +16 -2
    beyler acayip derece de yorgunum hastayım birde. sizlerin affına sığınarak son partı atıp uyumak istiyorum yarın izinliyim akşamı beklemeyip sizlere tamamlıcam ve yarın bitiricem. kusura bakmayın nolur.
    ikimiz birden daldık ertanı dövüyorduk. sarp babasından olan hıncı cıkarıyordu ben ise beyza mevzusunu. durun lan aahh durun diyordu inliyordu zütveren. ama dinlemiyorduk daha da fazla daha da sert vuruyorduk. en sonunda kendimizi dizginledik ama çok geçti ertanın suratı tekrar dağılmıştı. tamam yeter bu kadar diyip ertanı ayaga kaldırdık ama ayakta duracak hali yoktu yerde yatan baygını tokatlayarak uyandırdım kalkın lan şu gibin kafasını eve zütürün dedim dıbına koydugumun paspalları eşşek gibi gidip zütürdüler. sarp kardeşiime doyasıya sarıldım. adamın dibisin lan dedim sende öylesin kardeşim dedi. ne yaptın mevzuyu dedim daha hallemedi akşamı bekliyormuş dedi akşamın ne özelliği varmıs amk dedim bilimyorum aga dedi. beyza aradı ne yapıyosun diye sordu. ne yapayım temizlik falan dedim neee saasoğfjsoğ dedi ne gülüyosun kızım o temizlikten değil dünya temizliğinden dedim ne dünyası ya ne sacmalıyon dedi ertanı dövdüm de az önce dedim ya ne yaptın sen ya ben sana rahat dur demiyor muyum dedi. ben rahat duruyorum kızım kendisi kaşındı parkta etrafımı çevirdiler. dayak yiyordum sarp kardeşim gelip kurtardı dedim. oha ya ne istiyo bu cocuk bizden dedi. ne istediği belli ama göremiyosan bişe diyemem dedim. ya aşkım tamam hadi dikkat et kendine o şerefsizle de fazla uğraşma dedi tamam diyip kapattım telefonu. arkamı döndüm, sarp yerdeydi. kan izleri vardı. şok oldum hemen atladım yere. sarp diye bagırdım yaran nerde dedim bacagını tutuyordu. bıcaklandın mı lan dedim etrafa bakıyorum ambulans cagırın diye bağırıyorum bir yandan ertanı görmeye calısıyorum ama yok ortalıkta. zaman geçmeden etrafımıza dolaştılar bakmayın öyle ambulans cagırın dedim. aradık geliyor dediler. 5-10 dakika sonra ambulans geldi. hemen sedyeyle tasıyıp arkaya bindirdiler bende yanında binip hastaneye doğru gittik. çok kan kaybediyordu. kıvranıyordu oldugu yerde. özür dilerim kardeşim dedim. özür dilerim hepsi benim yüzümden oldu..
    yarın hikayenin son partları için sizlerle bulusacagım, mazeretimi hoş görün, anlayış gösterin hepinize çok teşekkür ederim yarın son kez görüşmek üzere iyi geceler
    ···
    1. 1.
      0
      vay dıbınakoyim
      ···
   tümünü göster