/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +106 -14
    Bakın Maddeler Halinde yazıyorum iyi okuyun.
    Normalde yazmazdım ama cidden çok saçma şeyler okuyorum 2 saattir sözlükte daraldım artık. Koyun bunu trende ulaşabildiklerine bir soru işareti olsun.

    1) Vatan 1945 de inönü tarafından satılmıştır. Araştıranlar bilir.(Atatürk-inönü arasındaki husumetler vs, denk butcenın 1945 de bozulması,hiç gerek yokken ilk dış borç, ABD kalesinin ankaraya kurulması vs..)

    2)1945 ten itibaren dünya hakimiyeti olan güçler tarafından seçilen ve önünüze konulan bir kaç kişiyi seçiyorsunuz, aslında seçim hakkınız yok. Hangi partili olursanız olun, 1945 den itibaren hepsi ele geçirilmiştir. Parti liderlerinin hepsi özel eğitim görmüş ve bir anda insanların gönlünü fethedecek çıkışlar yapmışlardır.

    3) Tevratta yazan Kıyamet zamanı fıratın altından çıkacak zenginlikler ve uydurma hadislere de girmiş olan bu cümle var. GAP projesi ile yahudilere tamamen satılan doğu arazileri.

    4) O tarihten itibaren tırmanan bir PKK gerçeği.

    5) Hukumetlerin Pkk ile ortak çalıştığını dışarıdan bakan herkes çok rahat görebilir. Başörtüsü anayasadan geçeceği gün 80 asker şehit edildi ve o gece hiç kimsenin haberi yokken başörtüsü meclisten geçti. Devrim gibi bir karardır ve ülke terörü konuşurken ne dertleri vardı da geçirdiler sorusu kimsenin aklına gelmez. Saldırılar ortaklaşa planlanır, Ölenler her zaman garibandır. Kan üzerinden gündem meşgul edilir ve bu kanların hesabı hiç bir zaman sorulmaz. Çok rahat Kökünü kurutabileceğin bir oluşum kurutulmaz, halk her zaman oyalanır.

    6) Şimdilerde ise dış ve iç olaylar karşısında GÜÇLÜ BiR LiDER görünümü verilen kuklanın başkan olması yönünde çalışmalar yapılmaktadır. 2019 yılına kadar (en geç) başkan olacaktır ve Ülkemiz eyaletlere ayrılacaktır. Doğuda kurulacak olan eyalet önce özerk olacak ardından şu an ırakta temelleri atılan ( kürdistan) abağlanıp büyük kürdistanı oluşturacak ve bir sonraki adımda büyük kürdistan da büyük israilin eyaleti olacaktır. Bunu 2012 de 1 sayfa gazete haberinde Leyla Zana kendisi anlattı. Kukla başgan bize Özerklik vereceğini söyledi ama artık biz özerklik değil tam bağımsız devlet istiyoruz dedi..Evet bu çözüm süreciydi. Eşbaşkan mevzularına girmiyorum bile..

    7) Kurulan büyük israil Asıl amacına ulaşmış olacak ve fıratı ahir zamanda ele geçirecektir.

    Tabi ki bu büyük dünya sermayelerinin ve israilin tüm dünyayı yöneterek oluşturmaya çalıştığı tablodur. Bir şey unutuyorlar, Türk milletinin uyanacağı vakti.. Uykudasınız.. Birbirinize sövdüğünüz her vakit, Oy attığınızher vakit, taraf olduğunuz her vakit uykudasınız ve öyle kötü şeyler yaşayacaksınız ki ancak uyanacaksınız.

    2010 yılında bir referandum oldu evet hayır dediniz torba yasaya. içinde ne olduğunu bilmeden..

    O torba yasa başkanlık zamanında oluştuğunda Evet diyenler hayır diyenlerin omuzlarında ağlayacak rahat olun.

    Herşey o kadar yanlış ki artık.. sizleri okudukça gördükçe bir abiniz olarak çok üzülüyorum.

    Neye inanıyorsanız inanın, işte o sonumuzu hayretsin. Durum çok vahim.

    Bir edit: http://thornavida.blogspo...inaller-ile-baslangc.html şu yazıyı bir okuyun gençler..

    Ardından şu yazıyı da okuyun: http://thornavida.blogspo...rbaskanmz-varya-hani.html

    Blogu koymayacaktım cidden ama bir kaç yorum var onlar için koyuyorum. Bloğu felan gibtir edin önemli değil sadece yazı..Kolay gelsin.
    ···
   tümünü göster