/i/Tespit

  1. 26.
    +9
    helal et.

    zindan adası (Shutter Island) adlı filmde di caprio, karısı tarafından çocukları öldürülmüş travma geçırmıs bır eski bir askerdi. geçirdiği travmalardan birisi de askerlik zamanlarında gittiği bir yahudi kampındaki soykırımdan arta kalan ceset ve çocuk kalıntılarının yarattıgı travmaydı.

    kısacası. bu bir tespit değil. bi dahakine daha çok araştır. çuku.

    edit: ha bide. tom cruse için "görevimiz tehlike ile ayakta kalan" yazmışsın. "son samuray", "dünyalar savaşı", "vanillia sky" ve "azınlık raporu"ndan bi habersin.

    al bak bu da filmleri. http://www.beyazperde.com.../sanatci-1722/filmografi/ her sene 1 film ve çoğunluğu güzel filmler.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      sen ne diyon la değişik?o filmi ne gibime yorumluyon kara elmas filmi oscarlıktır! hakkını yemişler adamın veya köstebekteki rolü?
      ···
    2. 2.
      +5
      adam orda "soykırımı ele almadığı ıcın oscar alamıyor" tarzı bir yorum yapmış. ben de burada bu adamın en az 1 filminde yahudi soykırımını gösterdiğini söylüyorum. kısacası yahudilikle falan ilgisi yok oscarın. kıçınızdan element uydurmayın.

      piyasada o kadar oscar almış adam var. yarısı soykırım filmi çekmemiştir.

      @1 in tespiti yanlış.
      ···
    3. 3.
      0
      panpa bunu türkiyede bir insana anlatamazsın. burda insanların bir kısmı yahudi soykırmının(holokost) israil devletini kurmak için uydurulduğunu, öyle bir şeyin olmadığına inanıyor. sen daha ne diyorsun
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster