/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +178 -61
    Gecen otobusle istanbuldan kutahyaya gidiyorum. Otobus mola verdi ben tabi sigarasizliktan kuduruyorum , bir av kopegi gibi indim otobusten ve J&J sigarami yaktim kederli kederli iciyorum.(J&j yi denemek için almıştım)

    Ardindan bir tirrekçi keko geldi sigara alamadigini soyleyerek sigara istedi , cikardim J&J yi direk verdim eline. Kekomuzun yuzu burustu daha sonra burusuk Abraham Lincoln suratiyla yakti verdigim sigarayi.

    Derin bir çekişten sonra bana döndü küçümser gözlerle bakıp dalga geçer gibi sordu: Bir ihtiyacin var mi , harclik vereyim tirrek dedi. Daha sonra şoka girdim herkes döndü bize bakıyor.

    Daha 5 dk önce hunharca kestiğim sexi kaçamak bakışlı sarışının da bana bıyık altından güldüğünü görünce dayanamadım ve dondum bine: Bana verceğin parayı anana ver de kucaktan kucağa gezmesin dedim . Sonra etraktaki herkez amuda kalkıp samba yapmaya başladı. otobüs şoforleri hunharca kornaya basıyorlardı , Otobüs muavinleri bagajlara yerleştirmeye çalıştığı çuvallara delilerce tekme atmaya başladı dedeler bastonlarını birbirlerinin ağzına sokuyorlardı demek isterdim ama bin arkadaşlarını toplayıp ettiğim lafın ardından ağzımdaki sigarayı alıp zütümde söndürünce bastım çığlığı. Zar zor hastaneye zütürdüler. Hastane de biraz uzaktı bütün yolu ayakta gitmek zorunda kaldım
    ···
   tümünü göster