/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -4
    Selam vasıfsız huur çocukları yine size altın bir bilgi sunacağım ve bunu çok güzel bir şekilde giblemeyecek veya troll olduğunu düşüneceksiniz.

    Öncelikle bilinçaltı savunma mekanizması nedir?
    insanların değer verdiği, önemsediği ve bu konulara karşı hassas olup zarar görebilecekleri bir açık olduğundan dolayı bir nevi hassas noktalarıdır.

    örnek olarak kadınlar köledir ben alfayım ve süferim diyen birisi kadınlarla ilgili sorun yaşıyordur, giblenmiyordur,fazla değer veriyordur ve bundan zarar görmemek için giblememez taklidi yapıyordur.
    mesela hassas ve duygusal birisi aşırı zarar gördüğünden kendini giblemez birisi yapar, insanların duygularını yok sayar ve hissiz gibi davranır.

    peki bu mekanizma nasıl kırılır? bunu nasıl kendi lehimize çevirebiliriz ve kırabiliriz?
    cevap çok basit aslında ancak siz moronara tane tane anlatmam gerekiyor.
    çok basit aslında bu mekanizmaya sahip insanlara bunlarla ilgili vaat vermek ve bunları teklif etmek. mesela bu kadınlar giblemiyorum yheaaa :ss diyen bir salağa kadınlara tavlamak istiyorsan beni dinle dersen dinler. veya inandığı yalanları gerçekliği ve mantığı kullanarak kırma olayı var ama biraz daha detaylı bir sunum istiyor ve biraz daha ince anlattığım çözüm daha kolay ancak herkes için işlenebilir türlere bağlı şekilde çözüm yolları değişkenlik gösterir bu yöntemleri farklı bakış açılarıyla ele alacağız.
    ···
   tümünü göster