/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Lan ibine gibtiri taktan bölümde okuyup da neyin atarındasın. dıbına koduğum seni de giberim okuduğın okuluda giberim. gibtir git lan burdan yavşak.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan huur çocuğu makine mühendisiyim ben, tam zamanında bitirdim beynini gibtiğim kaç rumuzla yazıyon hem sen.
      ···
    2. 2.
      +1
      dıbını yeşilliğini gibtiğim. 200 bine giren zaten makineci oluyor. Gelmiş bide zamanında bitirdim de cart da curtda. bin 4 yılda bitirebilmek için ananla kaç hocanın altına yattın. Lan pruspu çocuğu 4 yılda bitirdin de bi tak mu olabildin. Fabrika köşelerinde 1000 lira maaşla zütünü gibtiriyon. Bilmiyoz mu dıbına koduğumun fahişe bebesi. Git de takunla oyna.
      ···
    3. 3.
      0
      Senin ölmüşlerinn kabrini giberim kabrini cahil kahpe evladı. Arkas'ta liman'da çalışıyorum, gel ziyaretime ananın kararmış, fortlamış amcığına sokayım bordoyu evveliyatını gibtiğimin bini.

      dıbına kodumun cahil huur çocukları, kafanızın basmadığı işe yeltenip köpek gibi sürünürsünüz işte böyle hahah. inşallah okuldan atarlar seni huurnun çıkardığı. Aldığın KYK'lar da ananın amında patlar, o takma dişlerini gibtiğim yaşlı baban'a haciz gelir inşallah huur evladı ahhahaha.
      ···
    4. 4.
      0
      Helal olsun kuarkla boy ölçüşecek beyninin küfür gücü iyiymiş. Lan avradının kulak deliğine bile soktuğum kyl ney lan biz senin gibi yatarak okumuyoz cüzdanıno gibtiğimin dölü hem okuyup hem çalışıyoruz. Mekanına gelsek napacaksın ki limandaki operatörlere kendi kıllı zütünü sunduğun gibi abi beni gibtiğiniz yeter bide civil'i mi gibin diyecelsin. Kaldıki yanına gelsem o vinçleri zütüne sokardım haa diueceksin o vinçler çok büyük ee sende çok büyük bi oruspusun. De haydi git konteynırları operatörlerin uardımıyla hem ananın hem babanın hem de 7 sülalenin kötüne sok sonra da hepsini kendi mabadınla şereflendir.
      ···
    5. 5.
      0
      Çalış dıbına kodumun garson huur çocuğu. Gel karını bebelerini domaltıp gibeyim senin dıbına kodumun ırgat bini. O anan olacak yıvrımm mühendis çıkacak diye bekleyen basmalı kaldırım fahişesini de getir gelirken de dıbını züt deliğini dümdfüz edeyim kundaktaki bebelerini gibtiğimin ırgat huur çocugu seni.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster