/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    elektronik sigara ile uğraşanlar bilir hemen adanalı saatçiler gibi likit verelim diye yavşayan tiplerin başında gelen bir firmadır(firma diyorum ama bunlar ne vergiye tabi ne de bir şirket) kendilerince bir tarikat kurmuş tarikat liderlerine soru sorsanız hemen yosma (kevaşe kılıklı kadın adminler) ve kavat kılıklı diğer admin oğlanlar size saldırır ve facebook gruplarından silinirsiniz! likitleri piyasanın çok çok üstündedir ve tamamen kolpadır. normalde internetten 150 200 tl gibi bir rakama alacağınız ürünü size yurt dışından gelmesi dert, gümrükte kalır, paran yanar vb cümleler kurarak 350 400 tl gibi rakamlara itemeleye çalışan bir aç sürüsüdür.

    kadın kılıklı paçavra adminler merdiven altı likit üreticisine öpücükler kalpler yağdırarak 30ml likit için neler verebileceklerinin rekldıbını yapar dururlar. Bu çete aldıkları banka ödemelerinde kesinlikle ne alındığına dair not düşülmesini istemezler fahiş fiyatları ileride başlarına dert olmasın diye. Lakin yakın zamanda zütlerinde patlayacak olan tehlikenin farkında değiller ;)

    Facebook sayfalarını gibertmek isteyenler buhar dünyası adlı kapalı grup bu sefillerin grubudur girin gönderi yazmayın yazılan paylaşılanların altından yardırın bu sis atan arkadaşlara hadi selametle
    ···
   tümünü göster