/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +11
    http://www.milliyet.com.t...tan-olume-gundem-2177723/

    başlıkta biraz anlam karmaşası olabilir ama bu hep böyledir. Üstteki nasıl davranırsa alttaki de ona göre davranış gösterir. (etki tepki)

    haberi okuduysanız iğrenç bir durumun farkına varmışsınızdır. bu tür haberler artık normal geliyor. neden mi? sürekli baskı kuran bir aile var ve çocukları ne yapacağını bilemez boş nesiller olyor.

    umut kardeşimiz intihar etmekle bulmuş çözümü peki umut gibi olmayanlar sırf statü manyağı ailesi için robotlaşan gençler?

    23 yaşındayım okulumun genel kurulu yüzünden dgs le geldiğim halde baştan başladım ve bir kaç alt dönemlerle okuyorum. okulda bir çok ot insan var. adama bölümü neden seçtin diye soruyorum puanı yüksekti diyor. (misal elektrik elektronik müh.) sen ne istiyordun diyorum eczacılık diyor? arkadaşlar bu tamamiyle aile tatminidir.

    özetleyecek olursak tak gibi bir nesil yetiştirmekte bizim elimiz de adam gibi bir nesilde. biraz dikkat etmemiz lazım. habere canım sıkıldı buraya bunları karaladım okuyan okursa teşekkür ederim.

    edit: liseli binler ileride ne okuyacağınıza adam gibi kararverin ve araştırın. ben meslek lisesi mezunuyum onlarda ümidini kesmesin.

    amk malzeme müh okuyorum . bölüm hard ağır sanayi adamın değil bölümden ağır sanayi olduğumuzdan haberi yok.

    ot olmayın binler her taku araştırın
    ···
   tümünü göster