/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +8
    inanmıştım beyler inanmaktan başka çarem yoktu hiç kimse gerçeği bilmeyecek bu konu bir daha açılmamak üzere kapandı dedim. O gün sadece sarıldık uzun uzun ağladı Ceyda benimde gözlerim doluyodu hep ama ağlamadım o günleri geride bırakmak için söz verdik birbirimize asla yalan söylemek yok diyede yemin ettik. Ygsye çok az kalmıştı sınava ikimizde hazırlanamamıştık Ceydanın durumu bana göre biraz daha iyiydi. Sınav gecesine kadar hiç kavga etmedik. Sınav gecesi önemsiz bi mevzu yüzünden ayrıldığımı söyledim bunu söylerken tekrar barışacağımı biliyodum ama ayrıldım sınav gecesi. 2 gün hiç konuşmadık beni aramıştı benden çok güzel intikam aldın Ozan sınavım berbat geçtiğini söylememe gerek yok demi dedi. Bende o zaman yarın buluşalım dedim. Sınavı berbat geçmişti ama umrunda değildi önemli olan sensin benim için diyodu sanki ayrılmamıştık o gün daha çok bağlanmıştık birbirimize ben okumam evlenince sen bana bakarsın zaten demişti. Annesi ve ablasıyla telefonda konuşmuştuk iş artık ciddi bi boyut almaya başlamıştı. Ygs Martın ortalarındaydı galiba biz ite kalka Nisanın sonuna geldik Doğum günümdü 18 e girecektim önemliydi Ceyda bi sürü plan yapmıştı hepsini bozup evde sadece onunla baş başa kalmak istemiştim. Bu yaşıma kadar ki en güzel doğum günümü yaşamıştım beyler. Çantasında getirdiği güzel bi elbiseyi giymişti bizdeyken bende takım elbise tarzında bişey giymiştim. Mükemmel geçti o gün. Ben güvensizdim Ceydaya karşı her hareketimden belliydi hesap soruyodum her şeyine karışıyodum telefonu hergün elimdeydi face twitter her şeyini kapatmıştım. Zehir etmiştim kıza hayatı ama ayrılmamıştık hiç arada şikayet ediyodu şikayet edince yüzüne vuruyodum yaptıklarını bu kadarda yüzsüzdüm. Mayıs ayıda geçmişti ite kalka 6. Ayımıza girmiştik. Bu arada arkadaşlarım Kerimi tutmuştu korkudan kaçmıştı huur çocuğu uzun bi süre karşımıza çıkmamıştı çıkmayacaktı. Ceydanın kuzeni evlenecekti düğünde giyeceği elbisenin fotoğrafını atmıştı. Atınca film koptu beyler.
    ···
    1. 1.
      +3
      ya panpa harbiden delisin sen.
      hikayenin kötü karakteri gibi görmeye başladım seni
      ···
    2. 2.
      +3
      Panpam benim :( güven bir kere gittimi bir daha toparlanmiyor. Geçen yine burdaki başlıklardan birinde okumuştum bunu
      "Adama sevmek mi yoksa sevilmekmi diye sormuşlar. Adam sevmek demiş. Çünkü sevildiginin kaniti yok"
      ···
    3. 3.
      +2
      Panpa benimde çok yanışlarım oldu tabi kendimi masum anlatsam ne olacak sadece sizi kandırmış olacam. 31 ci reyiz güvenin geri gelmesi çok zor ama imkansız değil inanınca oluyo (:
      ···
      1. 1.
        +1
        Paşam ama zor ya. Herseyde artniyet aramaya baslayinca paranoyaya dönüyor. En azindan bende oyle olmusti bi ara. Babasi ismiylr kayıtlıydı bosluguma geldi bi kere babasindan gelen mesaja bile laf etmiştim de sicmisti agzima
        ···
      2. 2.
        +1
        Vur dedik öldürmüşsün panpa sen
        ···
      3. 3.
        +1
        O dagalra ne karlar yağdı be panpa. Geçti gitti hepsi mazimiz oldu artık
        ···
      4. 4.
        +1
        Üzdünüz ya bu gece hepiniz ayrı bir hüzünlüsünüz.. :/
        ···
      5. diğerleri 2
    4. diğerleri 1
   tümünü göster