/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    Olay günü kız arkadaşımla saat 11de kütüphanede buluştuk 1 saat sonra dediki a gamzede gelicekmiş gelsin mi dedi ya yavrum benim canıma minnet gelsin tabii dedim.
    yarım saat sonra kapıda biri belirdi siyah vücud hatlarını ortaya çıkaran bi tayt giymiş üstünde de yine çogu zaman oldugu gibi beyaz bodysi var göğüsler dik siyah bu kızların 10undan 11inin giydiği topuklu siyah ayakkabı var tak tak topuk sesiyle bize doğru geliyor ama sanki ben ağır çekimde görüyorum her adımında bi sağ bi sol göğsünün zıplayışını seyrediyorum saçlarını geriye atıyor eliyle göğüsleri daha da beliriyor çıldırıyorum ama ben.
    sonunda bi 5 dk lık ağır çekim sonrası yanımıza geldi tabi ben zihinsel olarak boşaldım . Neyse geldi naber falan filan karşımıza oturdu gamze fizik çalışıyoruz arada ben gamzeyi kesiyorum eğilince çatallanınca karpuzları tabi kalemi kitabı bıraktım artık orayı izliyorum . kız arkadaşım da garibim çalışıyor benim çavuş ayakta . O silgiyle bir silişi var silgiyi bıraktıktan sonraki 3 saniye daha hala sallanmaları yok mu oyş tabi ben ohh derken gamzeyle göz göze geldik
    ···
   tümünü göster