/i/Tespit

  1. 1.
    +114 -6
    1-helal parayi haram yapan tipler-bunlar 5tl ile 20tl arasi kupon yapar en fazla 4mac olur oranlar 1.30max dir ve kazanclari 5tl fln dir ozet maldir.
    2-bos yere oynayan tipler-bunlar safdir analiz fln bilmez orana bakip oynar ve genelik ile yatar.
    3-sisman dayilar-genelik ile elindeki Çayı Höpürdeterek "O Maç Yatar Yiğen" der.
    4-bankocu tipler-genel olarak futboldan zerre bisey anlamazlar ve 2 de belirtigim gibi orana gore banko der oynar ve yatar.
    5-evini sat bu maca bas-bunlar ortalama 40yas hayatini kumar ile kazanan tiplerdir ve sizi severler ise 3 5 para kazanirsiniz.
    6-ben demistim diyenler-bunlar 17 20yas arasi bos insanlardir genellik ile mac sonu bayiye gelip"ben demistim fener alir die" gibi cumleler kurur.
    7-tek mactan yatanlar-adamlar aksama kadar bayide mac izler ve son mac dan yatica ana baci soverler +son dk korner olunca nefesini tutarlar.
    8-Okulda dersine bu kadar calışsa Profesör olacak pampalar-Adamlar kafalarını sınavdaymış gibi kupona gömerler. Saatlerce hesap kitap yaparlar. O gazla bunlara atom bombası yap desen yapacak potansiyeldedirler ve arada 3 5 bisey tutururlar.
    9-bayi onundeki liseli-bunlar bayiye alinmayip saatlerce kapi onunde beklerler.
    10-oynadagi ilk mactan yatanlar-huzunlu insanlar dir teselli edilmesi gerekir.
    11-hangi maca oynadincilar-bunlar ya sizden tuyo almak ister yada elestirmek icin firsat kollar.
    12-hergun bayide oturan adamlar-bunlar hergun cay sigara icip tavla okey oynayip atyarisi izler hala var mi ben artik bayi de oynamiyorum neyse.

    iste boyle gencler
    ···
   tümünü göster