/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Uzun olacak ama. Hikâye bittiğinde hepinizin yorumunu bekliyorum beyler.
    10-15 parta bitmeyecek haberiniz olsun. Hadi bismillah

    Uzun zamandır süre gelen yalnızlığın ve bunaltıcı düşüncelerinin seni yorgun düşürdüğünün farkına varıp, oldukça uzun süreceğini iyiden iyiye belli etmeye başlayan ıssız geceye katlanabilmek için koyu bir kahve hazırlamaya karar verdiğinde gece şehrin üzerine kapkara bir tabut gibi örtülmüştü. Saatlerdir hiçbir şey yapmadan oturduğun tek kişilik yatağın üzerinden kalkıp mutfağa yöneldiğinde, elbette birazdan olacakların hiçbirisinden haberdar değildin…

    Yolunu şaşırmış bir hayalet gibi mutfağa yavaşça girerek kahve makinesini açıyorsun, ayak parmaklarının üzerinde güçlükle sıçrayıp üst rafta duran kahve kavanozuna uzanarak, içinden üç koca kaşık kahveyi makineye koyuyorsun.

    Kahvenin damla damla fincana süzülüşünü izlemekten sıkılıp, kızıla çalan uzun kumral saçlarını derin bir oflamayla arkaya doğru atıp, kolunu mutfak penceresinin kenarına dayayarak elâ gözlerini yukarılara doğru çeviriyorsun. Gökyüzünün aydınlığı dikkatini çekmiş olacak ki, hızla pencereyi açıp biraz daha yakından bakmak istiyorsun.

    DEVAMINI YAZIYORUM REZ ALIN
    ···
   tümünü göster