/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -1
    Sevgilim,bu ilk gün.
    Ben hala gittiğine kendimi inandırmış değilim, hala diğer yarımsın benim. Kalbim hala çarpıyor senin için.
    Dün ellerini ellerimden kopardın. Evet, belki de hiç el ele tutuşmamıştık,ama hatırlarsın, bizim kalplerimiz bağlıydı birbirine.
    Sana hiç sarılmadım, seni hiç öpmedim, hiç koklamadım.
    8.aya girdik bugün. Ben 8 aydır senin hayallerinle uyuyor, hayallerinle uyanıyorum.
    Geleceğimizin ne olacağı meçhuldu, evet,ama bundan kaçmaya değmezdi. Sen bizim şansımızı bitirdin. Bizi, beni yok ettin.
    Seni daha önce kimse benim kadar sevdi mi,bilmem. Ama kadınlar daha az severmiş diyorlar ya,yanlış. Ben seni tüm hücrelerimle sevdim. Tüm kalbimle sevdim.
    Kaç kere dua ettim,bir bilsen kendimi senden kurtarablmek için. Olmadı sevgilim. Yapamadım. Şu an da da yapamadığım gibi. Bak işte, senin aşkının benden çaldığı gururumla, yani gurursuzluğumla karşındayım.
    Biliyorum,bu satırları okuyacaksın. Ve ben, belki hala bana acımıyorsan bile, zümrüt yeşili gözlerin bu satırları okuduğu için bile bundan mutlu olacağım.
    Seni üzdüm, doğru. Ama sevgilim,biz bitmeyi hak etmedik. Hiçbir sorun çözülemez değildi. Hala da değil.
    Hani sen gittim dediğinde sana artık günaydını unut,iyi geceleri unut dedim ya. Pişmanım. Bilmezdim ki kalbim sana bunları unutturmayacak.
    Sevgilim, içimdeki aşk ateşi sönene dek her sabah ve her akşam yılmadan, bıkmadan hala yanında olduğumu belirteceğim sana.
    Mesafeler aşka engel değilmiş, göstereceğim.
    Seni bu dünyadaki her şeyden çok seviyorum sevgilim.
    ···
   tümünü göster