/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -3
    https://www.youtube.com/watch?v=g_RGsGQQLMY

    Yukarıdaki video Beyaz'ın olayla ilgili açıklaması. Kesinlikle o lanet önyargınızı kırıp bi dinleyin. Bi adamı anlamaya çalışın.

    Yıllardır güzel kişiliğiyle tanıdığımız, şehidimiz olduğu zaman programı iptal eden, hatta şehit haberi gelince programı yarıda bitiren adamı terörist ilan ettiniz.

    Kadının konuşması net değil ve sanki iyi şeyler söylüyormuş gibi anlaşılıyor. Üstü kapalı konuşmuş. Pkk yandaşı olduğu dikkatle dinlenildiğinde anlaşılıyor. Hatta mantıken anlaşılmıyor ama hissediliyor. “çocuklar ölmesin, savaş bitsin, silah bırakılsın” gibi ifadeler her tarafa çekilebilir. Çocukları öldüren pkk, kadın, pkk dan dert yanıyor gibide anlaşılabilir, yada Polisin çocuk öldürdüğünü iddaa ediyor gibi de. Mantıken açıklaması yok ama dikkatle dinlendiğinde ve “hisler” de devreye girerse ancak o zaman kadının niyeti yorumlanabilir.

    Ben ilk dinlediğimde kadın iyi şeyler söyledi gibi anladım. Ancak ikinci dinlememde kadının pkk destekçisi olabileceğini “hissettim”. Bakın “hissettim” diyorum. Kesin olarak o konuşmadan bir şey çıkarılımaz.

    Beyazda benim gibi durumu ilk anda kavrayamamış.

    Kaldı ki biz ekran başında rahatız, Beyaz canlı yayında durumun içinde, böyle bir şey duyunca şaşkınlıktan ve üstündeki sorumluluğun verdiği “ne yapacağım ne söyleyeceğim” heyecanıyla kadını dinleyemediğini ve bunun üzerine alkışlatmasını açıklamış. Sonradan izlediğimde kadının ne dediğini farkettim, o anki şaşkınlıkla iyi şeyler söylediğini sandığını da belirtmiş. ” Videoyu kesinlikle dinleyin.” Hiçbir şey bilmiyorsanız videoda adamın ne kadar üzgün olduğuna bakın.

    BEN BEYAZ’IN iYi NiYETiNE iNANIYORUM. OLAY SADECE CANLI YAYIN HEYECANIYLA KADININ NE DEDiĞiNi KAVRAYAMAMASI VE iYi NiYETLi GÖREREK ALKIŞLATMASI. BEYAZ ÜLKESiNi SEVEN BiR VATAN EVLADIDIR.

    Hemen şerefsiz, terörist ilan etmeler, daha neler neler. “Adam” harcamak bu kadar kolay olmamalı. Bu tür yanlış anlaşılmalar düzeltilirde, sizin gaza gelişiniz düzelirmi onu bilmiyorum. Birşeyi de gaza gelip yuhalamak yerine kendi beyninizi kullanarak bi sorgulayın. Elinizi bi vicdanınıza koyun. Böyle olaylar geçer gider birgün, ama siz hep aynısınız. Herşeye tak atan siz. Her şeyi bilen siz. En iyisi siz. En mükemmeli siz. Güzel olanları en küçük birşeyde karalamak ne kadar kolay demi. Kendine baktınmı hiç? Gaza gelip tak atmaktan başka ne halta yaradın?
    ···
   tümünü göster