/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    öncelikle çoğu kadın gibilmese bile en iyi ihtimal sosyal medyadan, netten birilerine mutlaka am züt meme açıyor şu geldiğimiz noktada. Tamam bunun sorumluluğu isteklerimizle bizleriz ama bu konu baya taka sarmış durumda. Hele büyük bi kısım direk yayınlarla vb.Bilerek isteyerek kendilerini ifşalıyolar sağda solda.Ben kamuşullahı açıp yayında sallasam sapık olurum her neyse bu ayrı konu.

    Geçen bi ifşa sayfasına denk geldim sırf benim tanıdığım 2,3 kişinin ferresi çıktı dıbınakoyim.Bu tumblr, periscope falan tak zütürüyor zaten dıbınakoyim. Soyunan soyunana. hayır gibimde değil ama artık herkesden şüpheleniyorum amk en iyi ihtimalle birilerine göstermeyen kalmamış dıbınakoyim ülkede. Anasını gibeyim böyle işin.Ben şahsen erkek olarak gavatlığı sevdiğim kadının başkalarına soyunmuşluğunu kaldıramam.Bu teknolojiyle tek tıkla karşılıklı geleceği düşünmeden bissürü tak yeniyor. bunları bizde yapıyoruz, fırsat olsa yaparızda ama iyice taka sarmaya başladı napıcaz böyle dıbınakoyim.

    harbiden tehlikenin farkına varmak anlayabilmek için öncelikle biraz araştırma yapın araştırmayada gerek yok amk türk ifşa tumblr diye googleda aratsanız bissürü şey çıkıyor. Kardeşim kanka diyip kucak kucağa meme yalatıp yayın yapan liseliler mi dersin kahkahalarla sevişip kayıt alanlar mı. geleceğin kadınları bunlar amk. Neyse biraz bakın sonra bi düşünün ortada düzgün amlı kalmamış bunlar ilerde mülayim mülayim kendilerini size kitleyecekler hatta siz aşık oldum diye peşinden koşacaksınız o istekle bu durumları düşünmeyeceksiniz bile. Yoksa kız size sulansa anlarsınız yine. Neyse tak yoluna gidiyoruz
    ···
   tümünü göster