/i/Tespit

  1. 1.
    +96 -13
    http://i.hizliresim.com/Jnq74n.jpg

    1_ Pazar çarları: evet bu tür çarla genellikle 1-10 lvl ve kahraman olurlar. 1 den fazla kurulup köyde kasma yapıp can sıkarlar. Dilenirseniz iyi item koparırsınız.

    2_Herşeyi bilen abiler: eğer köyde bir soru sorarsanız bu abiler hemen çok bilmişlik yapıp bişeyler anlatırlar sanki oyunu bunlar kurmuştur.

    3_CooL: bu çarlar genellikle 90-120 arasıdır. ne yazarsanız yazıncevap vermezler aşıırı coollardır arada bir yazdıgınız saçma şeylere ':)' gibi emoji bırakıp ortalaıktan kaybolurlar.

    4_15-25: Bu tipler 15-25 lvl arasında üzerlerinde +6 kaplan plkaa +6 örümcek mızragı olan ve sürekli birbirileriyle ws atan tiplerdir pot basınca ana bacı bırakmazlar.

    5_ 55 krallar: Bu çarlar 55 lvl olmasına rağmen yüksek levelleri kesebilmektedirler. Bütün günlerini video resim çekerek youtube video yapma uğraşındadırlar.

    6_Dolandırıcılar ve iş adamları: Bu arkadaşlar sürekli çarlarınıza ortak olup daha iyi düzeye getireceğini söyler bi nevi işadamlarıdır. Dolandırıcılar ise çeşitli yollar dener +9 item satmaya çalışıp +0 koyarlar emeğinize acımazlar uzak durun.

    7_emekçiler: Bu insanlar bilgisayarla bütünleşmiş tiplerdir hile veya en ufak canbazlık yapmazlar 1 den 120ye emekle kasarlar.

    8_ Karaborsacılar: Değeri 7mlik bir itemi 6.5 dan alıp 7 ye 7.5 a satıp köşeyi dönen tiplerdir.Bazen uçuk fiyatlar söyleyip ve 'kardeş piyasa böyle' diyerek sizi zehirleyen arkadaşlardır.

    9_BB: Bu arkadaşlar sanki oyunun gmsidir ve benımde en uyuz oldugum tiptir. Lehine giden bi durum olmayınca hemen bbi yapıştırıp olay yerinden uzaklaşırlar çok can sıkarlar

    10_Hileciler:Bu huurlar bir çok kişinin oyunu bırakmasına sebep olan dıbına koduklarımdır. Çekme 7x item toplama gibi hilelerle oyuncuların emeğine girer ve en sonunda banlanan huurlardır

    11_Denizciler: Geçimini balık tutup onları satarak sağlarlar. Cömertlerdir saç boyalarını yere atarlar kepeğe karşıdırlar.

    ilgi gelirse berberdeki 10 tiplemeyi yazacagım arkadaşlar iyi okumalar *
    ···
   tümünü göster