/i/Yazılım

Umuyoruz ki geleceğin yazılımcıları bu altinciden çıkacak!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    http://imgim.com/hack-hac...i-nelerdir_emresupcin.jpg

    Beyler eğer bi beceri yada ilerde lazım olur ben böyle şeylere meraklıyım diyorsanız kodlama yazılım hakkında gram bilginiz yoksa size siteler önerecem. Bu siteler baya basit kodlamalarını yapmanıza olanak sağlar zaten güzel bir bölüm okuyorsanız ilerde lazım olur düşüncesinde rakiplerimden 2 adım önde olmak istiyorsanız bu sitelere bi göz atın .

    Açık konuşacam işletme iktisat makina mühendisliği yok tırı vırı enerji gibi gibtiri taktan bölümler okuyup zamanını gençliğini harcamayın. Buralardan mezun olunca ya çok taşaklı bi kpss puanı alıp devlete atanmayı bekleyeceksiniz yada gibik bir öğretmen olup hayatınızı ezik yaşayacaksınız yada en fazla 1,5 milyar ile bir yere başlayıp yükselmeye bekliyeceksiniz . Hayat acıdır şuan ananız babanız bakıyor toz pembe geliyor ama 22 23 lere bi gelin işte o zaman keşke babam tokat atsa diyeceksiniz.

    Niye paylaşıyorum bunları belki dalga geçecek oçları var , ama ben Türkiye nin gelişmesini isteyen vatansever bir Türk evladıyım istiyorum ki insanımız medeniyet öğrensin, insanlık öğrensin Türk isminin yanına işid kelimesi arap kelimesi gelmesin istiyorum, bunu ne iktidarlar becerebilir neda başkaları insan olarak yükselmedikçe Türkiye de gelişmez büyümez git gide ortadoğu bataklığına saplanırız.

    Bana bakmayın bende öyle çok sosyal bi insan değilim öyle çat diye arda turan gibi messi neymar ile knk olacak kdr sosyal becerilerim yok ama şunu diyebilirim insanlara gerektiği kdr değer veren kimlerle nasıl konuşmasını bilecek kdr da geliştirdim kendimi .

    şuraya bi sözde bırakıyım

    Cahille tartismayin. Once sizi kendi seviyesine ceker. Sonra tecrubesiyle kazanir."

    21 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum öyle aman aman bir puanla girmedim şansım yaver gitti Ankara da okuyorum kontejan fln derken bi şekilde yolunu bulup girdim ki buradan mezun olunca benimde çok iyi bir işim olacak diye birşey yok kader kısmet meselesi ama kendi kısmetimi biz kendimiz yaratırız. Öyle küçükken Fransa maceramız oldu babam orarada çalıştı Fransızca da kaptım.

    Şuanki amk liselilerine önereceğim tek şey ya taşaklı bi ünide okuyun yoda gibik bir bölüm okumayın isteyen olursa tek tek yazarım o unileri bölümleri bana kalırsa ya gidip dil bölümleri okuyup çeviri yapacak düzeyde ingilizce fransızca bilin yada mühendislik okuyup sağlam yerlere kapak atın. zaten unilerde eğitim verilmez hocaların gibinde değilsiniz okuyanlarda diploması için okur insan kendini yetiştirmezse isterse odtü mezunu olsun.

    Buraya bazı linkler verecem

    bu site kodlama dersleri veriyor : https://www.codecademy.com/

    burdan evde çalışırım baya şeyler öğrendim okuld aöğrendiğime denk

    bu sitede endüstri tiaret gibi zeka gerektirecek sertifikayı evınıze kdr postyalan bi şirket koç tobb gibi yerler bu sertifikayı önemsiyor. : https://www.udacity.com/

    2 nci bir tasarım koldama üzerine bir site : https://courses.platzi.com/

    buda en svdiğim başka bir kodlama sitesi : https://www.codeschool.com/

    buda başka bir kodlama sitesi : https://code.org/
    ···
   tümünü göster