/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 1.
    +1 -1
    beyler bu memleket olarak kanayan yaramızdır. içimizde bunu becerebilen var mı bilmiyorum, ama bu mınakodumun kargo şirketlerini ne zaman arasan ulaşamazsın. sanki parayla çalışmıyorlar da amme hizmeti yapıyo hizmetini gibtiklerim.

    ulan erken saatte lazım olacak önemli bi evrak gelecek oluyor, adamları arayıp "siz dağıtıma çıkarmayın ben şubeden erkenden alırım" demek için telefona sarılıyorum. ulan feriştahını gibtiklerim, sizin işinizi azaltıcam işte, gelip kendi kargomu kendim alıcam, üstüne üstlük eve teslim paranızı da vericem. ama yok. ulaşabilene madalya veriyolar mınakodumun muallaklerine.

    bi de geçen cuma günü bi paket bekiyorum, tüm gün bu zütlerin ayağına evde yarak gibi kaldım afedersin. bi sms geldi "geldik, adresinizde ulaşamadık, kargonuzu gelin xxx şubesinden alın" diye bi mesaj. ulan tüm gün evdeydim sizin yüzünüzden, akşam 17:30 da bana bu mesajı atıyosunuz. kalktım arabayla 10 km yol yapıp kavga ettim zütlerle. polisi aradım bana sahte beyan yapıyolar diye, geldi polis dedim abi bak burada kağıt filan yok, evi de arayabilirsin, çöpleri dahi gösterdim adama, tutanak tutturdum. sonra gittim kargo şubesine dava açtım. isteyene kanıt da sunabilirim. sonra bi baktım dava günü gelmeden şube kapanmış. ulan muhattap olmadığı için, adamlar iflas beyan ettiğinden bizim dava da düştü. yine gib gibi uğraştığımızla kaldık.

    ben artık otobüse verdiriyorum herşeyi valla. onca arabası şubesi olan o yk, ak, ve diğerleri buzlu turizmin takunu yesin. aksoğanoğlu zafer turizm bunları ters çevirip düzden gibsin.

    not: adam gibi çalışan sadece sk'nın manisa sanayi şubesini gördüm bugüne kadar. yiğidi öldür, hakkını yeme.
    ···
   tümünü göster