1. 1.
    +109 -14
    Ana avrat sövesim geliyor. Direk olay yüce Türk milli ve ahlaki değerlerini bitirmeye yönelik olduğu görülüyor. Genç yaştaki çocuklar izlediği taktirde bilinç altına direkt olarak işlenmekte ve en kötü bir videosu 500k dan aşağı izlenme almamakta. içerikte ne var biliyor musunuz söylememe gerek yok buradaki herkes biliyor.

    Ayrıca üç beş çapulcu oruspu çocuğu çıkmış, kendi aralarında muhabbet döndürüyorlar yok şuramda dövme yok buramda dövme var ilk sex yapacaklara tavsiyeler fln. Ulan kallavi oruspu çocuğu sende kız kardeşine tavsiye verebiliyor musun böyle ha?Orda videoda kızın biri çıkmış tavsiye verin yaşım geçti yaşım 18 oldu diyor.Ee insan sormaz mı senin ananda yaşım geçiyor diye sokaktan bi herife mi çaktırdı?

    Şu facebookta bile bakın 15 16 değil 20 yaşından aşağı profillere baktığımızda kızlara yavşamalar efendime söyleyim whatsapptaki konuşmaları atmalar. Kızlar niye vermiyor, abazalık konuları.Ve en bariz olarak erkekler anlamaz kızlar anlamaz erbabında konular açan kimseler.Son olarakta kızlar sırrınız bizde diye caps atan 12 yaşında bir çocuk gördüm hayrete düştüm.

    Suçluluk payında biraz devletinde suçu var.Koy baba 15 yaşına sosyal medya kısıtlamasını bak bakalım böyle şeyler oluyor mu? Tabikide insanları sosyal medyada böyle ahlaksızlaştıran oruspu çocuklarının suçu var

    Kısacası böyle yahudi oruspu çocuklarını idam ettirmek lazım halsiyetten yoksun arsız köpek oruspu çocukları. insanları hayvanlardan ayıran şey akıldır. Ulan hayvanlar bile namahreme özen gösteriyor be bir domuzun dışında. Zaten domuzdanda bi farkları yok.

    Kusura bakmayın beyler acaip gıcığım böyle insanlara konu scorptan açıldı ama genel bir konu oldu ne yapayım vaktinizi aldıysam affola Allah bizi böyle insanlardan uzak etsin haşır neşir etmesin çoluğumuzu çocuğumuzuda uzak tutsun.
    ···
   tümünü göster