/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +184 -149
    Bu dıbına kodumun tarayıcısı neden bu kadar popüler biliyor musunuz? Çünkü sahibi Google. Çünkü reklamı yapılıyor. Bazı programları kurduğunuzda yanında Chrome'yi de kuruyor. Hiç farkında olmadan chromeyi yüklemiş oluyorsunuz. Hızlı olduğundan falan değil yani.
    En popüler tarayıcı olduğundan tarayıcı virüslerinin çoğu chrome hedefli. Zart zurt virüs bulaşıyor. 4 5 sekme açınca kasım kasım kasılıyor. gibik gibik hatalar verip bizi o dinazor hoplatma oyunuyla başbaşa bırakıyor. Rami sömürüyor, anasını ağlatıyor. Oyun oynarken chromeden müzik açmıyorum zira performansın feriştahını gibiyor. Bilgisayara indirip playerden açıyorum.
    Kısacası Chrome çok pohpohlanan zütü kalkık bir tarayıcıdır. Alternatif olarak Opera veya Mozilla Firefox kullanabilirsiniz.

    Edit: bilgisayarın kötü fakir diyen amkafalar tarayıcı dediğin her bilgisayara uyumlu olmalı 4 gb ram var 2 sini chrome yiyor herkeste 8 10 gb ram yok

    Edit 2 : eksileyenler google çalışanları youtubede video çekip para kazanmaya çalışan veledler ve nexus telefonu olanlar
    ···
   tümünü göster