/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    1 seneye yakın zamandır sevdiğim kıza finallerin bitişiyle açılmaya karar verdim.
    Ara ara mesaj atıyordum. Okulda gördükçe selam naber gibi çok uzamayan muhabbetler geçiyordu aramızda. Ama nasıl seviyorum beyler. Okula cidden görmeye gidiyorum. Gece yatmadan 1 saat nasıl açılsam diye düşünüyorum planlıyorum. Okulda göz göze gelince kaçacak delik arıyodum beyler. Bakamıyorum gözlerine, normalde sınıfta arkadaş ortamında çok konuşan biriyimdir. Ama onun karşısında dilim konuşmaz oluyo.

    Dün açıldım beyler. Mesaj attım. (yüzyüze konuşmayı beceremedim)
    uzunca bir mesaj attım. bu mesajı da 2 hafta gibi bir sürede yazdım kaç kere sildim ekledim kelimeleri duygularımı.
    Attım mesajı mavi tik oldu bekliyorum. Ama zaman geçmiyor o 13 dakika geçmedi beyler. Bacağım karıncalanıyo ayağa kalkmaya çalışsam kalkamam.
    sonra cevap geldi. O da yazmış uzunca. Okudum defalarca. Mesajın sonunda da üzgünüm olmaz demiş. Anlayamıyorum okuyorum idrak edemiyorum kabullenemiyorum beyler çok değişik. ilk defa böyle birine açılıyorum ve cevap kötü ne yapacağımı bilemedim. 1 saat kadar yürüdüm bilmiyorum nasıl geldim eve. Sonra zor da olsa uyudum. Gece 3 bucuk gibi uyandım. Rüyamda kabus gördüm sandım. Beni reddettiğini kabus sandım sevindim beyler. Sonra gerçek olduğunu tekrar farkettim. Ağladım beyler ağladım. Gecenin köründe uyanıp ağladım.
    ···
   tümünü göster