/i/Asosyalizm

  1. 1.
    +131 -12
    Bu şeylerin hayatıma zarar verdiğini düşünüyorum'culara Özel bir yazı kalemi!

    Daha önce Yazılan başlıkları Çoğumuz okuduk. Faydasını görüp uygulayanlar oldu! Durumun ciddiyetini anlayınca zamanla okuyacakları gördüm ferre altincisinde, Veya gibtirin gidin amk delileri diyenlerde var bu başlıklara! Okumayan vardır diye yazayım bir ara uğrarsınız ferre endüstrisi deşifre oldu ve hayatınızı kökten değişterecek olan şey Daha tonlarca aynı konudaki başlıktan en bilinenleri. Biz konumuza dönelim.

    Peki tüm bu başlıkları bitirip bir türlü yapmak istediğini uygulamayanlar? Bir zamanlar ben gibi. sen gibi lan biliyorumda olmuyor be kardeş diyenler. iradesine zayıf düşenler.

    Hayatımızdaki düzensizliğin içimizdeki korkunun sorumlumlusu bu iki illet beyler. Asosyalliğin Üşengecliğimizin içe kapanık olmamızın hepsi bunlar ile alakalı. Nerdenmi biliyorum?

    ANAMI gibSiNLERKi HERŞEYiN ÜZERiNE YEMiNLER ŞARTLAR OLSUN BEN BÖYLE BiR ADAM DEĞiLDiM.

    Orosbunun birinden darbeyi yiyince kapattım kendimi eve. Niye böyle olduyu çözmeye çalışırken 31 ve ferre ye hatında daha çok yer veren bir adam olarak buldum kendimi.

    Bir anımıda anlatıyım. internet bu kadar yaygın değilken vsd ile film popilerdi o zamanlar. net cafe bile yeni yeni geliyor bizim şehre. Arkadaşlarla ferre izleyelim dedik. beyler ben blowjop yapan karıdan tiksindiğimi hatırlıyorum. kapattık. bir daha ferreye ilği duymadım erğenliğimde. iyi bak konuyu nasıl bağlayacam. Benim karılar ile aram ve sosyal hayatım istediğimden daha iyidi. hatta söyle söyleyim ben yavşamıyor karıları çekiyordum üstüme. ahım şahımda bir tip yoktu! Ortası

    şimdi bıraktım aşk acısı nasıl geçeri daha tehlikelisi asosyallikten nasıl çıkılırı araştırdım durdum.. benim ben bunu yapan kendime inanamaz oldum.

    Sana bir soru! Şu model bir şeyi hayatında kaç kez gördün bana bi söyle. Lan şu kız bu at suratla nasıl çıkar dediğin kaçtane insan geldi geçti hayatından?

    31 ve ferre bizleri hayal dünyasında yaşatıyor beyler. Bir film izliyoruz mesala hoppp hoşumuza giden karakterle bağdaştırıyoruz kendimizi. ardından Ayna ya baktığımızda kafamızdaki olmak istediğimiz ile gerçek arasında çok fark olduğunu görüyoruz. Sonraası malum. tipsiz olmak hayata 10-0 geride başlamaktır başlıkları. Ne alaka amk. hayal kurma! Gerçekte yaşasak sorun çözülecek. kafada kurduğumuz beklenti olmayınca inciniyoruz.

    -Bakın ister inanın ister inanmayn
    -ister okuyun ister okumayın
    -hayatınızdaki düzensizliğin
    -kandınlar ile ilğili sorunlarınızın,
    -başarısızlığınızın,
    -kendinize güvensizliğinizin,
    -çevrenizdekinlerin iyi ya silme dediği fotografları beğenmemenizin sorumlusu 31 ve ferre

    Kendimizi olmadığımız bir şeye sokmamızın sorumlusu bunlar. Beğenmememizin sorumluları bunlae beyler.

    Hayal dünyanız! Gerçek hayattan kaçmanız sanal yaşamanız. bilinç altında ben oraya ait değilimcilerden olmamız. Üstelik aklımızla ben böyle yaşamak istemiyorum desekte sonuç alamamamız 31 ve ferre ile alakalı. zaten bir çoğumuz anladı bunu lakin, dayanamıyorum diyip tekrar bozanlar işe yaramıyor dıbına koyduklarımcılar ve sürekli kız tavlama başlıkları okuma ihtiyacı duyanlar hali hazırda aramızda bir hayli fazla.

    Part'2yi bitirince girerim.

    Önemli not:

    durr ferheng
    panpamız hatırlattı sağolsun! https://www.youtube.com/watch?v=_x14x4Dtjgc

    Önemli not:

    curukelma
    panpamız benimde yeni gördüğüm türkçeye çevrili bloğu bizimle paylaştı. bunlar bilimsel kaynak benim yazdıklarımdan önemli önce videoya sonra bloğa göz atın! http://yourbrainonporn.blogspot.com.tr/
    ···
   tümünü göster