/i/Tespit

  1. 1.
    +378 -73
    geliyor ? yobaz tanım olarak bir bir düşünceye ya da akıma, başka bir tanesini tanımama derecesinde körü körüne bağlanmaktır .
    bunu neden sadece islamla örtüştürüyorsunuz ? bana göre şurada ateistim diye geçinenlerin yarısından fazlası aklınızca yobaz, çomar diye alay ettiğiniz müslümanlardan daha yobaz . hiç ben araştırdım kendimce doğruyu buldum ayaklarına girmeyin kendinizi kandırmayın . sen araştırdın güzel kardeşim evet ateist forumlarında sayfalarında gezdin bunların bulduklarını düşündükleri çelişki denen şeyler kafanı karıştırdı ,sonra gittin dawkins denen bir adamın kitaplarını okudun zaten bir çok çelişki vardı kafanda bunu okuyunca artık önceden inandığın şeyleri saçma bulmaya başladın.
    yalnız bir yerde yanlışın var bu adamı okuyup anlamlı bulanlar da tıpkı senin gibi , kullandığı süslü kelimeler ve yüksek özgüven içeren üslubu yüzünden adamın ne kadar çelişkili ve boş masallar anlattığının farkında değiller . buna rağmen kendinizi aydınlanmış görüyorsunuz.

    siz sadece tek yönden araştırma yaptınız bununla beraberde karşınıza tek doğru çıktı diğer yönden yapsanız ona inanacaktınız

    tek taraflı kitap okumak hiç okumamaktan kötüdür .

    sonuca gelelim

    evet sizde birer yobazsınız ,körü körüne bağlısınız bu gibtiğimin şeyine tek yaptığınız insanların inançlarıyla dalga geçmek , kutsallarına küfür etmek çünkü siz üstünsünüz ya doğruyu buldunuz falan bunlar küçümsenecek şeyler sizin için.

    ama biri size çıkıp laf ederse tatlı su müslümanları , saygı duy!!! auuuuu

    gibtir ordan

    tabi herkes için geçerli şeyler değil bunlar söz meclisten dışarı
    ···
   tümünü göster