/i/Tespit

  1. 76.
    0
    kendıne haksızlık yapıyorsun moruk o kadarını soyleyeyım. tipsiz olduğunu düşünüyorsan insanların ilgisini çekebilmek fark edilebilmek için ekgiblerini tamamlaman gerekir. Çok başarılı olursun, bol mülk ve para sahibi olursun millete idol olmuş olursun.

    ali ağaoğlu çok mu yakışıklı mk? adam 21 yaşında lolitalarla takılıyor.
    sen hem tipsiz hem fakirim diyorsan zengın olamam diyorsan yapacak bişe yok kader kısmet bu belli olmaz ama tipsiz bir kezban olursun merak etme. herkesin bi alıcısı vardır.

    bende asla yakışıklı biri değilim boyumda normal orta boylu bir adamım ama sosyal ilişkiler ve bazı konularda başarılı olarak bi düzine kız arkadaşım oldu. Eğer tipsizsen kendini bazı konularda tamamlaman gerekir.
    ···
    1. 1.
      0
      lan yavşak parayla satın alın alacağın huurdan ne hayır gelir.. öyle bir huuryu paramla satın alıp yanımda sevgili diye gezdireceğime ve tüm malımı o kahpenin keseceği rol için ona yedireceğime hayat boyu elimi giberdim.. ya da sadece huurları parayla giberdim.. gerçi tipsiz değilim sevgilim var ve aksine yakısıklıyım. parayla huur da gibiyorum ama değişik fanteziler ve değişik karılardan hoşlandığım için. mesela geçenlerde hizmetçi kılıklı - şalvarlı bir türbanlı karıyı parayla gibtim. fantezi icabı öyle giyinen orta yaşlı bir huurydu.. haydi 1 saniyeliğine tipsiz oldugumu düşünelim.. kesinlikle paramı yemek için yanımda gezecek bir sevgili kiralamazdım..
      ···
      1. 1.
        0
        sen bazı şeyler çok yanlış anlamışın kardeşim. orada kadınlar paran için seninle olması olayı değil. güç için kadınlar seninle paranı çılgınlar gibi yemek için değil. kadınlar her zaman güçlünün yanında olur bu huursu veya muhafakarı değil. güç kadınlara çekici gelir erkeği çekici, karizmatik kılar.

        kel ceolar çok ciksi kariyer sahibi kadınlarla gayet düzgün evlilik yapıyorlar orada kadında varlıklı dikkat edersen. olay güç, duruş, karizma olayı sadece.
        ağaoğlu örneği alemcilik mantığına kaçmış benim hatam ters örnek verdim aklımdakiyle
        ···
      2. 2.
        0
        o senin söylediğin şey ün ceo olayı başka birşey. mesela bill gates'e o sümük tipine rağmen vermeyecek karı yoktur neredeyse.. çünkü herşeyden önce adam da zeka var.. koskoca bir şirketin inanılmaz büyük bir yazılım firmasının sahibi mesela.. yani bir üstünlüğü var.. ama o özel bir durum. öyle cebi her dolu adam güçlü ve karizma gözükecek diye birşey yok. karizma apayrı birşey. o şey paradan bile daha farklı birşey. çok acaip birşey onu tarif bile edemezsin... yani o erkek hayvanların sürü liderliği, alfa olması gibi birşey ki, evet kadınları içgüdüsel olarak çekmesi normal zaten.. ve zaten senin o dediğin ceo lar zengin olmasalar da bir şekilde karizma olurlardı.

        bak yine tekrarlıyorum.. bir erkeğe parası için yılışan kadın huurdur.. bu söyledigimi hiç unutma. günde 5 erkek ile görüşüp saat başı 300 lira almakla, kendini sadece tek kişiye kiralamak arasında sadece ücret ve şekil farkı var.. ben %90 insandan daha iyi bilirim.. liselilere değil bana inan.
        ···
   tümünü göster