/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12
    benim de söyleyecek birkaç şeyim var.
    beyler kimse kusura bakmasın.
    şimdi bu acunu bu noktaya getiren sizsiniz, sizsiniz diyorum çünkü onun yaptığı her şeyi izliyorsunuz artık saçmalama derecesine gelmesine rağmen izlemeye devam ediyorsunuz. bakın var mısın yok musun ilk başladığında biraz izlemiştim ama sonra saçmalamaya başladı bıraktım survivor hiç ama hiç izlemedim programın mantığı ne deseniz anlatamam tek bildiğim bi adada aç kalıyorlar onu da sosyal medyadan öğrendim zaten. yetenek sizsiniz yaptı biliyorsunuz saçma sapan muhabbetler katılımcıları aşağılamalar açın yutubdan bakın hepsi var.
    bir de biliyorsunuz rte ile yakınlaştı dolayısıyla da iktidar partisinin desteğini de aldı kimse yoluna taş koymasın diye adam gittikçe büyüyor büyüdükçe büyüyor. ben şimdi bu saçma yapımlarının hiçbirini izlemiyorum dürüst olmak gerekirse televizyon bile izlemiyorum.
    bilenler bilir eskilerin bir sözü vardır özellikle de Zeki Müren'in (sanat güneşine saygıyla) 'beni sizler yarattınız' diye. onu da öyle adam yerine koymasanız yaptıklarını izlemeseniz böyle devletin polisini de binasını da gibine göre kullanamaz. onu yukarılara çıkaran sizsiniz ama yukarıdan sizi aşağılayınca da eleştiren de sizsiniz.
    ···
    1. 1.
      +5
      var mısın yok musun izleyici IQ seviyesi -50'dir beyler. Bu kadar gibik bir progrdıbı izliyorsanız hemen hesabınızı silin.
      ···
    2. 2.
      0
      TV izleyenin IQ seviyesi 0-50 arasıdır net aq izlemeyin şu mal ekranı
      ···
   tümünü göster