/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +42 -5
    http://static3.depositpho...walking-on-the-street.jpg

    bugün akşam saat 17.30 gibi final sınavından çıktım yemekhanede yemek yedim sonra yurda doğru yürümeye koyuldum. okul sınırlarından çıktıktan sonra yine sağdan kaldırımdan yürümeye devam ediyorum. bu mevsimde havalar erken kararıyor malum. sokak lambalarının cılız aydınlığı var ama karanlık denebilecek bir ortamda yürüyorum. yürüdükçe kalabalık seyrekleşti. önümde ve arkamda pek kimse kalmadı 20-25 metre önümde 2 tane kız yan yana gidiyordu. bunları işkillendirmeyeyim diye biraz hızlanıp geçmek istedim. tam yanlarına varmış geçmek üzereyken ezan okunmaya başladı.

    işte ne olduysa o anda oldu. hani bazen bir şey olur beyler. beyniniz devreden çıkar vücut kendi kendine bir refleks gösterir. engel olamazsınız illa yapacaksınız o işi.
    o ezanı duyunca bende de öyle bir şey oldu. üstümde de şu dize kadar gelen uzun siyah montlardan var. sınav dönemi saç sakal uzadı bakımsız kaldık. ezan sesinin başlamasının hemen ardından kendime hakim olamayarak suriye'li radikal islamcı gibi iki elimle montumun önünü genişçe açarak allahuakbaaaaar allahuaaakbaaar diye bağırdım.

    telefonla konuşan kız şok oldu elinden telefonunu düşürdü yanındaki son sesle bağırıyor ama nasıl bağırış amk. ben bir panikledim. hemen yolun karşı tarafına koştum ara sokağa daldım 5 dakika boyunca ara sokaklarda koşarak izimi kaybettirdim.
    ···
   tümünü göster