/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
https://encrypted-tbn2.gs...JCp6DEEqFAphvUmycdN8glpwQ
  1. 1.
    +9 -5
    Evet genç arkadaşlarım, yazdıklarınızdan belli ki büyük çoğunluğunuz sütyen açmayı bırak pantolon üstünden kalça bile ellememiş. Şimdi size ufak birkaç taktikle tek elinizle birkaç saniyede sütyen açmayı öğretcem. Bakarsınız kazara sevişirsiniz falan, o sırada uğraşınız sütyen kopçası olmasın.

    Evet beyler öncelikle sütyen; sütyenin sırt bölgesine sağdan ve soldan gelen bölümlerinin üst üste bindirilip kopçanın da iç içe geçmesiyle kapatılır. Yapmamız gereken; buradaki gerginliği hafifletip kopçanın iç içe geçen kısımlarını ayırmak.

    Nedendir bilmem; solak olmamama rağmen sürekli sol elimle açarım, sol el üzerinde anlatayım eminim ki siz de yaparsınız.

    1-) Sol el kürek kemiklerinin arasına oturtulur. Sizin sağınızda partnerinizin ise solunda olan kısıma sol işaret parmağınız yerleştirilir. Orta parmağınız kopçaya dayanır. Bu iki parmak hafifçe bastırılır. Baş parmağınız ile kopçanın sağında kalan kısım; diğer parmaklarınıza doğru itilir. Mission completed. Bu taktikte partneriniz kopçayı açma evrelerinizi teker teker hissedecektir.

    Şimdi ise master seviyede sütyen kopçası açma taktiğine gelelim. Bu taktikte partneriniz sadece aniden göğüslerinin rahatladığını hisseder.

    2-) Bir şekilde partnerinizin omuzlarını hafifçe arkaya yaslatın. Bunu boşta kalan sağ elinizle rahatça yapabilirsiniz. Sol elinizi yine iki kürek kemiğinin arasına doğru kaydırın. Omuzlar arkada olduğu için sütyen kopçası sırttan ayrılıp biraz havada duruyor olacaktır. Sizin sağınızda partnerinizin ise solunda kalan kısmı işaret ve orta parmağınızın arasına alın. Sıkıca tutun. Baş parmağınız ile solunuzda kalan kısmı işaret parmağınıza doğru kaydırın. Mission completed.
    ···
   tümünü göster