/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +68 -1
    ileride Robot Zikicez Ve Kezbanlardan kurtulcaz hastalık yok hamilelik derdi yok

    Bilim insanları robotlarla ciksin kaçınılmaz bir gerçek olarak yakın gelecekte ağırlık kazanacağını belirtiyorlar.

    Yapay insan görünümündeki makinelerin popüleritesi kendi sosyolojik gerçekliği ile birlikte artış gösteriyor.
    Mirror\'da yer alan habere göre, uzmanlar, robotlarla sadece mahrem ilişkiler yaşamak dışında insanların onlara aşık olabileceğini belirtiyorlar.

    Korkutucu bir bilim-kurgu gibi gözüken ve sinema dünyasında da popüler konular arasında yer alan bu durum için cinsiyet ve ilişkiler pgibolojisi konusunda otoriter isimlerden biri olan Sunderland Üniversitesi\'nden Dr. Helen Driscoll, \"ciks teknolojisinin\" hızlı bir tempoda ilerlediğini belirtiyor.

    Dr. Driscoll, robot, etkileşim ve hareket algılama teknolojisinin önümüzdeki birkaç yıl içinde ciks endüstrisinin daha çok merkezinde yer alacağını belirtiyor.

    Mevcut normlar içerisinde, sanal gerçeklik ve robotik ciks konusunda insanoğlunun düşünme eğiliminde olduğunu belirten Dr. Driscoll, eğer ciks hakkında 100 yıl öncesinin sosyal normlarına dönecek olursak, çok daha radikal ve hızla değişmiş olacağını söylüyor.

    Robotlara karşı ciksüel arzu duymak olarak tanımlanan \"robofoli\' nin bir çok insana şu an yabancılık arzettiği düşünülmekle beraber, teknolojinin evrilmesiyle yakın gelecekte bunun normal sayılabileceği öngörülüyor. Buna ek olarak Dr. Driscoll, belki de insanların robotlara aşık olabileceğini dahi mümkün senaryo içinde görüyor.

    2007 yılına geri dönülürse Maastricht Üniversitesi\'nde yapay zeka araştırmacısı David Levy, 2050 yılına kadar insanların robotlarla evleneceğini öngörmüştü. Halihazırda Çinli göçmen işçiler gibi 14 bin euro ödeyerek ciks oyuncağı alan ciks endüstrisinin müşterileri bulunuyor. .

    Alintidir
    ···
   tümünü göster