/i/Tespit

  1. 1.
    +192 -19
    1-) 2001'de dünyada toplamda sadece 70.000 ferre site vardı. Günümüzde ise sadece ABD’de 4.2 milyon ferre içerikli internet sitesi var.
    2-) milyonlarca filmin çekildiği sektörde tanınmış oyuncular dışındakiler çok düşük ücretlerde çalışıyorlar. Erkek bir oyuncu film başına ortalama 600 dolar kazanabiliyor. Eşcinsel içerikli filmlerde 1800 dolardan fazla kazanabiliyor.
    3-) Dünyada her saniyede 30 milyon kişi ferre siteleri ziyaret ediyor.
    4-) ABD'De her 39 dakikada bir yeni bir ferre film çekiliyor
    5-) Dünyada ferre endüstrisine en çok gelir kazandıran ülke hangisi desek hepiniz ABD der ama durum farklı. Endüstriye en çok para kazandıran ülke; Kanada. Dünyadaki büyük ferre film yapım şirketlerinin Kanada'da çeşitli ürünler sattıkları dükkanları bile bulunuyor.
    6-) Okyanus, ofis, orman, tuvalet, cami, havra, kilise, uçak, tren, otobüs… Şimdiye kadar dünya üzerinde yer alan tüm “mekan algılarında” ferre çekilmiş. Hatta yerçekimsiz ortamda çekilmiş bir ferre film bile var. Filmin 20 saniyesi yerçekimsiz ortamda geçiyor
    7-) ingiltere, Kanada ve ABD’de yapılan bir araştırmada 20 yaşında ferre izlememiş bir erkek bulunamadı.
    8-) Avustralya'da küçük göğüslü kadınların yer aldı ferre filmleri çekmek ve yayınlamak yasak.
    9-) Kuzey Kore'de ferre izlerken yakalanmanın cezası idam.
    10-) Güney Kore'de ferre siteleri ziyaret ederken sosyal güvenlik numarası girilmesi zorunluluğu bulunuyor.
    11-) Çin'de Pandaların üremelerini hızlandırmak için hayvanat bahçelerinde pandalar için yapılmış özel ferre filmler bu hayvanlara izlettirildi. Bilimsel bir deney özelliği de taşıyan bu olaydan ne kadar verim alındığı belli değil.
    12-) Am-züt-meme ve MALAFATın bolca bulunduğu filmler hakkında ilginç bir araştırma da mevcut: Yapılan bir incelemede dünya genelinde ferre site ziyaretçilerinin çoğu oyuncuların yüzüne odaklanıyor.
    13-) Dünyadaki tüm otellerde odalarda bulunan minibarlara oranla televizyondaki cinsel içerikli kanallar için yapılan yayınlara ödenen paralar %70 daha fazla
    14-) Pek çok ünlü kadın ve erkek oyuncu kariyerlerinin başında ferre filmlerde boy gösterdi. Jackie Chan bile 1975'te ferre filmlerde oynuyordu. Filmlerin çoğunda dövdüğü kadınlarla ilişkiye giriyordu.
    15-) internet üzerinde yer alan tüm sitelerin %50'si ferre içeriğine sahip. Geri kalan kısmın %20'si ise ferre siteleriyle bağlantılı içerikler sunuyorlar.
    16-) Dünyada ilk VHS, HD, Blu-Ray ve HD-DVD kayıtlarının tamamı ferre filmlerde denendi!
    17-) 2015 yılı ferre izleme istatistiklerine göre ABD’de ferre filmler için en çok aratılan kelime “step mom” (üvey anne) Türkiye’de ise “babe” (bebek) !
    18-) ABD'de başkanın evi olarak bilinen Beyaz Saray yani "Whitehouse"a ait http://www.whitehouse.com sitesi 2004 yılına kadar ferre içerikli bir siteydi. CIA ve FBI tarafından düzenlenen bir operasyonla site asıl sahibinden cebren ele geçirildi. Site sahibine daha sonradan belli bir miktar para ödemesi yapıldığı biliniyor.
    19-) Dünyanın en çok izlenen ferre videosu 1 milyarın üstünde gösterim aldı! Bu gösterim içerisinde yayınlanan reklamlardan kazanılan gelir milyonlarca dolarla ifade ediliyor (linki bulan bana da atsın a.q.)
    20-) Türkiye’de 2009 yılında kurulan bir internet sitesinde ferre kelimesi yazıldığında otomatik olarak “ferre” yazılıyordu. Aradan geçen 5 yılda kullanıcılar, sitedeki açığı yakalayarak “otomatik ferre”ye karşı ferre zaferini elde etti ! ferre… ferre… ferre… ferre… ferre… ferre… (darısı başlığın da başına)
    ···
   tümünü göster