/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    sosyal medya, değerli olduğunu hissedememiş, kırgın, hayatta istediğini elde edememiş, kendince iyi niyetten kaybettmiş, hep fazla değer vermiş, sevgisini hak edeni bulamamış, yalanı sevmeyen dürüstlüğü yüzünden başına gelmeyen kalmamış insanlarla dolu. en çokta kadınlar böyle,
    bir kere olsun düşünüyor musunuz? ey kadınlar, lan biz hayattan ne bekledik, neler yaptık da böyle muameleye layık olduk diye? yok o düşünülür mü? siz sevgililer gününde şaşırtıcı hediyeler, her gün küçük süprizler bekleyen, tek taşlı, ilginç temalı evlilik teklifleri alması gereken, ev işlerinde destek olan, nazik kibar bir erkek ararken, aynı zamanda elinde küsküyle gezen adam hayali kuran insanlar değilmisiniz? siz değilmisiniz, cimri olmasın ama para saçsın, yakışıklı olsun ama kadın gibi kendine bakım yapsın, ilgili olsun ama hep peşimde gezmesin, kıskansın ama sorun etmesin, zengin olsun ama para konuşmasın, nazik ve kibar olsun ama maço olsun, diyenler? lan o sizin için çabalayan adamlar var ya, ben onların hayatını gibeyim.
    sizin yüzünüzden, o adamlar, o naif kadınları kırdı, görmedi. gibimtrak dertlerinizle uğraşmaktan, onları fark edemedi, saçından bukle kesip veren kadınları, mendile isim işleyen kadınları, üşüme diye içlik alan kadınları, saatlerce beklettikten sonra, nrdsn uff bn gdyrm, demek için değilde, başına birşey geldimi diye meraktan telefona sarılan kadınları kırdılar.
    şimdi facebook\'ta, twiter\'da kadın güzellemeleri yapanlar, yok kadın rakı gibidir muhabbet ister, yok kadın kristal vazodur kırılırsa düzelmez, yok kadın bi giderse daha geri dönmez, giden kadın susar, sessizliği sağır edici olur, yok kadın seni defalarca sınar, ve sen pişman bile olmadan, farkına bile varmadan o kararını vermiş ve çoktan gitmiştir.. yok ya! bunları ağzını büze büze profil fotosu çektiren, garantileyene kadar elinin altında 10 adamı tutup, işine gelmeyince arkadaşız diyen, tek bildiği koca zütünü eritmek için diyet yapmak olan, pucca okuyup birbirine çok güzelsin cınım derken içinden saydıran kadınlar mı yapar ? Hasgibtir diyorum..
    önce bi kendinize bakın, sizin için çaba gösterilmesini istiyorsanız, sahiden çaba gösterilecek kadın mıyım? diye düşünün. dağları delen ferhat bu toprakların çocuğudur. lan siz şirin olun da ferhat ortaya çıkar merak etmeyin..
    ···
   tümünü göster